SteelSeries predstavio nova izdanja Aerox 3 i Aerox 3 Wireless igraćih miševa

SteelSeries je osvježio svoje popularne Aerox 3 i Aerox 3 Wireless igraće miševe, pa se od sada mogu pronaći u novoj Snow boji i s PTFE bazom

Matej Markovinović srijeda, 3. studenog 2021. u 12:45

Renomirani danski proizvođač igrače periferije, SteelSeries, predstavio je Aerox 3 i Aerox 3 Wireless igraće miševe još prošle godine, a sada je službeno osvježio ponudu i izdanjima iz 2022., koja se ističu novom bijelom bojom i PTFE bazom.

SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022. izdanje)

Aerox 3 Wireless bežični miš od 68 grama, ima Golden Micro IP54 tipke nove generacije koje, prema navodima SteelSeriesa, neće izgubiti na kvaliteti i nakon nekoliko milijuna klikova. Za neprekidan signal s računalom tu je Quantum 2,0 Dual Wireless, a tvrtka ističe da miš u Bluetooth ili 2,4 GHz načinu rada, može izdržati čak 200 sati igranja.

Foto: SteelSeries
Foto: SteelSeries

Za preciznost u igranju zaslužan je TrueMove Air optički senzor kojeg smo imali priliku vidjeti i na prošlogodišnjem modelu, a nova Virgin Grade PTFE baza omogućit će igračima željenu kontrolu. Aerox 3 Wireless ima IP54 certifikat, što znači da je zaštićen od prašine i utjecaja vode, unatoč rupičastom dizajnu miša. No, za tu je zaštitu dijelom zaslužna i SteelSeriesova AquaBarrier tehnologija.

Foto: SteelSeries
Foto: SteelSeries

Neizostavno je i trozonsko RGB osvjetljenje, kao i USB-C priključak za brzo punjenje baterije i dodatna podešavanja.

SteelSeries Aerox 3 (2022. izdanje)

Standardni Aerox 3 dijeli štošta toga sa svojim bežičnim bratom - Golden Micro IP54 tipke, PTFE bazu, IP54 certifikat, AquaBarrier tehnologiju i prepoznatljivi rupičasti dizajn s trozonskim RGB osvjetljenjem.

Foto: SteelSeries
Foto: SteelSeries

Osim toga, težak je svega 59 grama te ima TrueMove Core optički igraći senzor. Za one koji su u nedoumici, pa se brinu da će im kabel zapinjati, SteelSeries ističe da se to neće dogoditi zahvaljujući posebnoj strukturi USB-C kabla.

Foto: SteelSeries
Foto: SteelSeries

Za bežičnu verziju novog Aeroxa 3 potrebno je izdvojiti 109,99 eura, dok je žični Aerox s cijenom od 69,99 eura nešto jeftiniji. Oba će miša dolaziti u Snow i Onyx boji.

 Bluetooth zvučnik malih dimenzija i visoke elegancije

HARMAN KARDON Esquire Mini

Prava koža, brušeni aluminij i keramika spajaju se kako bi stvorili remek-djelo snage i prijenosne vjernosti u svom najboljem izdanju

949 kn 1.149 kn Kupi