Osječki Barrage u potrazi je za frontend i backend developerima

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći više od 120 oglasa za otvorene pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Provjerite cijelu ponudu, koju svakodnevno osvježavamo

debug.hr petak, 24. ožujka 2023. u 05:35

Developerska konferencija .debug ove će se godine održati 15. i 16. lipnja, u zagrebačkom kampusu Algebre i susjednoj Laubi, kao i na proširenim prostorima između te dvije lokacije. Program će biti nikada bogatiji, uz čak pet paralelnih trackova, a više detalja o svemu možete potražiti na developerskom internetskom portalu debug.hr. Na istom mjestu potražite i ulaznice za ovogodišnji .debug, koje već brzo nestaju…

Na debug.hr možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Osim toga, trenutačno je tamo istaknuto više od 120 otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. U nastavku pogledajte što smo od njih izdvojili ovoga tjedna.

Barrage

Trenutačno otvorene pozicije u osječkoj firmi Barrage su Senior Frontend/Tech Lead i Backend developer (mid/senior).

Senior Frontend/Tech Lead - u potrazi smo za osobom koji će voditi naš frontend tim. Na ovoj poziciji priželjkujemo visokomotiviranu osobu koja će bez problema komunicirati s članovima tima, product managerima, drugim voditeljima i odjelima. Uz dobro razvijene voditeljske vještine, potrebno je imati višegodišnje iskustvo programiranja u nekim od modernih JavaScript alata - React i Vue.js.

Odgovornosti uključuju, ali nisu ograničene na:

  • rukovođenje razvojnim timom i osiguravanje kvalitete rada
  • razvoj i održavanje softverskih proizvoda i aplikacija
  • koordinacija s drugim odjelima za rješavanje problema i podršku klijentima
  • praćenje najnovijih trendova i tehnologija za poboljšanje proizvoda i procesa razvoja.

Backend Developer - tražimo talentiranog backend developera koji će se pridružiti našem timu programera i sudjelovati u razvoju vrhunskih web aplikacija. Naš odabir je osoba koja posjeduje razumijevanje različitih programskih jezika kao što su Node.js i Rust te poznaje sustav za upravljanje verzijama kao što je Git, a uz to sve ima izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost rada u timu.

Ako si osoba koja se pronašla u ovom opisu i želiš raditi na internacionalnim i izazovnim projektima javi im se putem linka: Barrage – otvorena zamolba.


Developerska konferencija .debug ove će godine okupiti više od 40 najboljih domaćih IT kompanija. Preko 120 trenutačno otvorenih pozicija potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi