Harvey Norman u proljetnoj akciji nudi izvrsne cijene Samsung TV uređaja

Proljetno čišćenje zaliha u Harvey Normanu donosi vrhunsku ponudu - posebno na Samsung TV uređaje i vrtni namještaj za sezonu 2020.

Bug.hr petak, 13. ožujka 2020. u 10:23

Harvey Norman je Hrvatima sad već dobro poznat trgovački lanac namještajem, no valja spomenuti da u svojoj ponudi nude i vrlo bogatu ponudu informatičke robe i potrošačke elektronike. Njihov flagship store u zagrebačkom King Crossu je premium uređeno prodajno mjesto na više od 9000 kvadrata. U tijeku je velika proljetna akcija čišćenja zaliha koja traje od 12.3. do 17.3.

Provjerite ponudu velikog proljetnog čišćenja zaliha u Harvey Normanu

Veliku prednost Harvey Normana čine izvrsni prodajni savjetnici u svojim kategorijama. Osoblje je stručno obučeno i svakom klijentu će pristupiti individualno te pomoći pronaći najbolju soluciju pri odabiru – bilo da se radi o komadu namještaja (ovdje ćete pronaći najveći izbor kvalitetnog i povoljnog namještaja), bilo da se radi o TV uređajima.

Samsung audio video akcija

U tijeku je velika rasprodaja TV uređaja marke Samsung uz prosječan popust od 25%. Za većinu modela nećete pronaći bolje cijene na tržištu. Primjerice, najpovoljniji QLED model (QE43Q60RATXXH) možete nabaviti već za 4.299 kn, što je popust od čak 1000 kn s obzirom na redovnu cijenu.

Nabavite vrtni namještaj za novu sezonu

Uz odabrani vrtni namještaj lako možete na svojoj terasi, vrtu ili balkonu urediti ugodan kutak za slobodno vrijeme. Kako izabrati pravu garnituru pored velike ponude koja će zadovoljiti vaše želje za dugotrajnom kvalitetom i udobnošću? U Harvey Normanu za vas su pripremili vodič za kupnju vrtnog namještaja koji će pomoći pri odabiru pravih vrtnih stolova i stolica.

Stigla je kolekcija novog vrtnog namještaja za sezonu 2020, a ponudu možete provjeriti u pripremljenom katalogu vrtnog namještaja.

Zajamčeno najniža cijena

Harvey Norman nudi i jednu izvrsnu opciju – ako pronađete proizvod po povoljnijoj cijeni kod njihovih lokalnih konkurenata, donesite kopiju promidžbenog oglasa ili ponudu/predračun, a u Harvey Normanu će izjednačiti cijenu u svojoj ponudi. Ostale uvjete za „Zajamčeno najnižu cijenu“ potražite ovdje.

I za kraj, valja spomenuti kako je u Harvey Normanu moguće plaćanje do 36 rata bez kamata.