Outlet za mobitele – androidi po povoljnijoj cijeni

Tvrtka Se-Mark je odlučila pokrenuti vlastitu tzv. outlet ponudu mobitela, a za sada nude Cubot izložbene modele po povoljnijim cijenama

Bug.hr petak, 8. veljače 2019. u 15:47

Tvrtka Se-Mark je odlučila pokrenuti vlastitu tzv. outlet ponudu mobitela. Riječ je o potpuno funkcionalnim i ispravnim uređajima koje možete nabaviti po povoljnijoj cijeni uz redovno jamstvo. Za sada se outlet ponuda sastoji isključivo od CUBOT modela, a vidjet ćemo kakav će plan biti u budućnosti.

O čemu je točno riječ?

Mobilni uređaji u ponudi su ujedno izložbeni uređaji u Se-Markovim poslovnicama (imaju 14 prodajnih mjesta, za sada samo u sjeverozapadnoj Hrvatskoj). Osim što su uređaji inicijalno iz Se-Markove ponude, neki od njih su bili izloženi i kod drugih maloprodajnih partnera iz Se-Markove distribucijske mreže.

Svi uređaji su servisno pregledani i dotjerani te su potpuno ispravni i funkcionalni. Možda poneki od njih imaju sitne ogrebotine, ali uz svaki kupljeni uređaj dobit ćete redovno jamstvo kao da je potpuno nov. Kod Cubotovih modela jamstvo traje 2 godine.

Mobitele možete pregledati i kupiti u Se-Markovim poslovnicama, ili putem webshopa. Kod online kupnje uređaj će vam biti dostavljen na kućnu adresu sukladno uvjetima poslovanja.

Ponudu uređaja možete provjeriti ovdje. Unutar svakog artikla dostupa je i informacija u kojoj poslovnici se uređaj nalazi.