Svoju gaming periferiju oživite bojama

Logitech je pripremio promo kodove u razdoblju od 11. do 21. lipnja 2021. koji donose značajne uštede za kupovinu slušalica G733 i miša G305

Logitech petak, 11. lipnja 2021. u 14:48

Prevladava li i na vašem stolu za igranje crna boja? Slažemo se da i crna ima svoju draž, no iz Logitecha nam stižu vedri i atraktivni komadi zbog kojih ćete se možda i predomisliti pri sljedećoj kupnji. A odluka nikad nije bila lakša – u nastavku pronađite promo poveznice s pripadajućim kodovima i u razdoblju od 11. do 21. lipnja 2021.ostvarite značajne uštede za kupovinu slušalica G733 i miša G305!

Boje su in! Gaming je već dugo dio pop kulture gdje osobni izričaj i personalizirani stil igrača postaju neizostavnim dijelom identiteta. U Logitechu su toga i te kako svjesni - shvaćaju da je gaming ozbiljan posao, ali na zabavan način. Kako bi se odmaknuli od klasičnih crnih tonova koji prevladavaju u gaming periferiji, Logitech je svoju gaming periferiju oplemenio vedrim i veselim RGB tonovima koji svaki igraći stol pretvaraju u pravi mali zabavni park!

Uz činjenicu da proizvodi predstavljaju značajan dizajnerski zaokret u odnosu na tradicionalnu monokromatsku periferiju, oni svojim tehničkim karakteristikama donose superiorna rješenja i za one najzagriženije gejmere. Velika prednost „koloriranog“ pristupa je i široki raspon boja koji omogućava lako uparivanje s postojećim komadima periferije.

Logitech G733 – zvuk s dozom stila

Da je tome tako najbolje potvrđuju nove bežične slušalice Logitech G733 koje u gaming donose svojevrsnu revoluciju, a vaš stol za igranje čine manje monotonim mjestom! Riječ je o iznimno laganim slušalicama (278 g) koje dolaze u nekoliko atraktivnih boja: plava, lila, bijela i crna. No izgled nije jedini adut ovih slušalica – one su namijenjene cjelodnevnom korištenju, a udobnost korištenja jamče i inovativne šarene trake za glavu od tkanine, koje se mogu preokrenuti za drugačiji izgled ili se jednostavno mogu zamijeniti kupovinom novih s drugačijim uzorkom.

Dizajn susreće tehnologiju

Impresivan je podatak da osim vanjskog izgleda slušalica glavninu značajki dijele sa slušalicama Logitech Pro X Lightspeed. Pune se preko USB-C kabla, a napunjene mogu vam omogućiti do 29 sati igranja. Obzirom na to da dolaze s USB prijemnikom ( u istoj boji kao i slušalice), kompatibilne su s PC računalima, ali i PS4. G733 također podržavaju DTS X 2.0 virtualni surround zvuk i imaju prilagodljive postavke mikrofona unutar Logitechovog softvera G Hub.

Putem istog softvera slušalice je moguće dodatno personalizirati izborom RGB osvjetljenja LED panela na bočnima stranama slušalica. Naš izbor bi zasigurno bile slušalice u živim bojama te vjerujemo da će ih zbog svog atraktivnog dizajna podjednako preferirati gejmerice koje ne pristaju na kompromise i od svoje opreme očekuju da savladavaju sve tehničke izazove, a da pritom izgledaju i osjećaju se odlično!

Bez obzira sviđaju li vam se više bijele, plave ili lila, samo za čitatelje Buga pripremili smo posebnu ponudu te svoje ultimativne gaming slušalice Logitech G733 možete nabaviti u Linksu uz uštedu (promo kod: BUGG733) od čak 230,00 kn!

G102 – napredan i atraktivan

Ponešto „skromnijih“ tehničkih karakteristika, ali podjednako atraktivan i spreman za najzahtjevnije zadatke, također iz Logitechove game je model G102 Lightsync. Bočno prosijavanje u RGB bojama nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a vaš će stol zasjati u najdivnijim bojama. Iako pripada skupini entry-level proizvoda, ovaj miš donosi sve potrebno za ozbiljno gejmanje. Miš ima 6 gumba, tipke s lijeve strane za navigaciju, kotačić za skrolanje te gumb za brzo mijenjanje DPI-ja.

Upravo na tom planu Logitech dokazuje zašto je toliko priznat u gejmerskim krugovima. Naime, Logitech je u ovaj model ugradio jedna od boljih senzora s preciznošću od 200 do 8000 DPI-ja. A kako biste svoj stil maksimalno prilagodili i podesili postavke na način da vam najbolje odgovaraju, predlažemo korištenje G HUB softvera koje će vam sve to omogućiti uz izvjesnu dozu zabave.

G305 – 99 grama za 100 posto zadovoljstva

Ukoliko G102 ne zadovoljava vaše visoke standarde, vjerujemo da ćete u modelu G305 pronaći sve ono što će vaš gaming podići na još višu razinu. Obzirom da smo do sada podjednako naglašavali odnos dizajna i tehnologije, kada je G305 u pitanju, moramo naglasiti da ovaj model izgleda podjednako fantastično u monokromatskim i vibrantnim bojama koje dodatno ističu njegove elegantne linije i diskretno prosijavajući logo. Miš dolazi u četiri boje (plava, lila, bijela i crna) i pruža vam mogućnost da vaš stol za gejmanje zaživi u novim bojama te da ga stilski uparite s nekim od postojećih komada periferije.

A što se skriva ispod, tek samo 99 grama, lagane konstrukcije? Miš G305 opremljen je najnovijom generacijom HERO senzora te isporučuje 12000 DPI-ja, dok bežična tehnologija povezivanja LIGTSPEED pruža superbrzi odaziv od 1 ms. Kako biste bezbrižno igrali duge partije brine jedna AA baterija koja omogućuje do 250 sati igranja. A ako se zaigrate, ne brinite – indikatorska lampica upozorit će vas da je baterija pri kraju, odnosno da vam je preostalo još 15 posto kapaciteta.

Izdržljiv, kompaktnog oblika i s ugrađenim prostorom za pohranu nano prijemnika čine G305 izvrsnim pratiteljem na putovanju, koji je sa svojih 6 programibilnih tipki uvijek spreman za igru.

Uz posebnu ponudu (promo kod: BUGG305) koju smo pripremili za naše čitatelje, G305 čini se savršenim izborom za one koji traže savršeni omjer kvalitete i cijene.