Vrhunska tipkovnica Logitech Craft uz čak 70 eura popusta

Logitech Craft je premium tipkovnica koja pruža izvrstan osjećaj tipkanja i ima ugrađen inovativan kotačić. Ovog tjedna uz promo kod u Linksu može biti vaša uz čak 70 € nižu cijenu

Bug.hr ponedjeljak, 17. travnja 2023. u 15:48

Periferija računala svakako je jedan od dijelova na kojem ne treba štedjeti. Provodite li sate pred računalom, nema ništa goreg od loše tipkovnice koja je spora, neprecizna, bučna i sl. Pametno rješenje je investirati u tipkovnicu uz koju će vam svakodnevni rad biti užitak. Links u ovotjednoj akciji nudi izvrsnu tipkovnicu Logitech Craft uz ekskluzivni popust za čitatelje Buga. Uz promo kod možete ostvariti čak 70 eura nižu cijenu tj. uštedjeti više od 30%.

LOGITECH Craft

Logitech Craft napredna bežična tipkovnica koja pruža izvrstan osjećaj prilikom tipkanja. Od drugih tipkovnica razlikovat ćete je po višenamjenskom kotačiću koji vam značajno može ubrzati rad ako ga naučite inovativno koristiti - prethodno ga je potrebno programirati u priloženom softveru. Tipkovnicu je moguće spojiti putem 2,4 GHz bežične mreže ili putem Bluetooth konekcije, a bežična veza je zaštićena enkripcijom. Tipkovnica je punjiva putem USB-C priključka i kompatibilna je s Flow tehnologijom Logitech miševa..

Posebna ponuda za čitatelje Buga

Links je za čitatelje Buga odlučio dati popust od 70 € na tipkovnicu LOGITECH Craft. Prilikom kupnje na webshopu upišite promotivni kod BUGPROMO i navedenu tipkovnicu moći ćete kupiti za 149,99 €, umjesto za redovnih 219,99 €. Kupite li proizvod preko webshopa, dostava je besplatna. Napominjemo da je cijena ista za sve oblike plaćanja.

Tipkovnica LOGITECH Craft dostupna je u Linksu za samo 149,99 €

Dodatni detalji oko akcije:

  • akcija se odnosi na proizvod Tipkovnica LOGITECH Craft, Napredna navigacijska tipka, bežična, crna, USB (šifra: 101.200.350)
  • kôd za kupnju je BUGPROMO, a popust iznosi 70 € (31,82 %)
  • cijena je ista za sve oblike plaćanja
  • akcija traje od 17.4. do 23.4.2023.
  • akcija vrijedi za prvih 25 naručenih komada ili do završetka akcije
  • jedan kupac može kupiti maksimalno jedan proizvod uz navedeni promotivni kod
  • proizvod možete kupiti ovdje