Pisači za kućni ured - Neka nova vremena

Neko vrijeme činilo se da su starom, dobrom kućnom pisaču odbrojani dani – potrebe za ispisom bile su sve manje, a ako ste što trebali, ionako ste tih nekoliko listova mogli ispisati u firmi. “Novo normalno” promijenilo je i taj segment naših života – za većinu korisnika u posljednjih godinu dana ipak je bilo pametno imati pisač u kući, bilo da ga koriste za posao, bilo za školu. Predstavljamo novu generaciju tintnih pisača koji su se savršeno prilagodili takvom okruženju

Davor Šuštić srijeda, 29. rujna 2021. u 21:00

Prema istraživanju tvrtki NPD/GFK, potrebe za ispisom u zapadnim zemljama porasle su 6% u pandemijskom razdoblju od siječnja do kolovoza 2020., ako se usporede s istim razdobljem godinu dana ranije.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 347 listopad 2021.


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi