Na CES u siječnju 2022. moći će ući samo cijepljeni

Početkom sljedeće godine Las Vegas će ponovno postati središte svijeta potrošačke elektronike, a za ulaz na prvi fizički CES nakon pauze zbog pandemije trebat će imati potvrdu o cijepljenju

Sandro Vrbanus utorak, 17. kolovoza 2021. u 17:59

Consumer Technology Association, organizator najvećeg tehnološkog showa na svijetu, CES-a, najavio je kako će se CES 2022 održati u hibridnom obliku. Dio događanja bit će tradicionalno smješten u konferencijskom centru u Las Vegasu, dok će svi koji ne budu tamo fizički prisutni ponovno moći iskusiti dio atmosfere sajma putem online prijenosa najzanimljivijih događanja.

No, danas iz CTA stiže i jedna dodatna najava. Svi posjetitelji koji će htjeti sajam u siječnju sljedeće godine ući u prostore CES-a uz ulaznicu će morati predočiti i potvrdu o cijepljenju protiv koronavirusa. "Na osnovu današnje znanosti, jasno je da nam cjepiva daju najbolju šansu da spriječimo širenje bolesti COVID-19", poručio je generalni direktor CTA Gary Shapiro. "Svi mi moramo biti dijelom nastojanja da se ova pandemija zaustavi, i to kroz poticanje cijepljenja i implementaciju odgovarajućih sigurnosnih mjera. Svoj dio odgovornosti mi ćemo preuzeti tako što ćemo za ulazak na CES 2022 tražiti potvrdu o cijepljenju", dodaje Shapiro.

Negativan test kao mogućnost

Osim potvrde o cijepljenju protiv Covida-19 moguće je da će se na ulazu alternativno priznavati i važeći negativni antigenski test, no o tome će organizatori svoju odluku objaviti naknadno. Cijeli će događaj biti u skladu sa sigurnosnim i zdravstvenim mjerama američkog Centra za kontrolu i prevenciju zaraze (CDC), a eventualne dodatne mjere zaštite bit će objavljene prije početka sajma.

CES 2022 održat će se od 5. do 8. siječnja sljedeće godine, a 3. i 4. siječnja bit će već tradicionalni dani rezervirani isključivo za medijske događaje.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi