Virtualni sajam karijera i znanja: Prošećite IT kapsulom i sudjelujte na Virtualnom hackathonu

Počeo je Virtualni sajam karijera i znanja: Prošećite IT kapsulom i sudjelujte na Virtualnom hackathonu

Moj Posao srijeda, 11. listopada 2017. u 11:07

Noćas je na www.dankarijera.com počeo najveći regionalni online sajam poslova: osmi Virtualni sajam karijera i znanja. Od 11. do 18. listopada na sajmu se predstavlja 70 izlagača: tvrtki i edukativnih ustanova iz Hrvatske, ali i regije. Sajam organizira najveći hrvatski portal za zapošljavanje MojPosao u suradnji s regionalnim partnerima Infostud i Posao.ba.

Novosti ovogodišnjeg sajma

Tijekom osam dana trajanja sajma posjetitelji u potrazi za poslom mogu 'prošetati' kroz pet kapsula: IT, Financije, Trgovina i Turizam, a nova znanja mogu pronaći u kapsuli Edukativnih ustanova.

Šetnjom kroz IT kapsulu naići ćete na štand tvrtke Rimac automobili i Hrvatski Telekom, pa se možete zaustaviti, provjeriti slobodna radna mjesta ili im postaviti pitanje putem chata.

Ako vas zanima proces zapošljavanja u određenoj tvrtki, pratite webcast uživo u petak, 13. listopada od 10 sati putem YouTube kanala 'Virtualni dani karijera i znanja'.

U sklopu Sajma, od 11. do 16. listopada, održava se i prvi Virtualni hackathon. Na platformi su unaprijed postavljeni problemski zadaci u programskim jezicima: C, PHP, Java Script, Python 3. Rješavanjem zadataka skupljate bodove, a sustav mjeri kvalitetu i točnost napisanog koda odnosno rješenja zadatka.

Za ovu priliku, zadatke je sastavila Addiko Bank te tvrtka Tomsoft pa iskoristite priliku i pokažite svoje znanje.

Dodatni poticaj za sudjelovanje na Virtualnom hackathonu su i vrlo vrijedne nagrade, od kojih izdvajamo Dron, Oculus Rift i 3D printer.

Proglašenje pobjednika održava se 18. listopada, na zadnji dan Sajma. Odmjerite svoje znanje s programerima iz regije!

Tvrtke izlagači

Regionalni izlagači na sajmu su: LIDL, Addiko Bank, Jadranka i Lafodia Sea Resort. Zlatni izlagači: Rimac Automobili, AD Plastik, Kaufland, Hrvatski Telekom, a srebrni izlagači: Cloudsense, PLIVA, Dubrovački Vrtovi Sunca, Tomsoft, Sportbet, Impol-TLM.