TP Vision osvojio četiri prestižne EISA nagrade za Philips proizvode

TP Vision je dobio još četiri profesionalna priznanja za proces razvoja svojih proizvoda iz linije Philips Ambilight televizora i Philipsovih audio proizvoda

Bug.hr ponedjeljak, 21. kolovoza 2023. u 19:53

Tvrtka TP Vision, pod čijim okriljem se razvijaju Philips Ambilight televizori i Philipsovi audio proizvodi, ponovno je prepoznata na najvišoj razini, od strane struke, osvojivši četiri prestižne EISA nagrade 2023/24. One odražavaju poziciju brenda Philips TV & Sound kao jedinog brenda potrošačke elektronike klase 'A' čije se sjedište i proizvodni pogoni još uvijek nalaze u Europi i koji nastavlja s ulaganjem u istraživanje i razvoj tehnologija, razvoj proizvoda i dizajna unutar vlastitih pogona.

Još jednom, OLED TV tvrtke Philips pobijedio je u kategoriji high-end televizora, ali  je i model 'The One' 8808/8818 LCD Ambilight također dokazao naprednu kvalitetu u asortimanu Ambilight TV-a osvojivši nagradu EISA Family TV 2023/24.

Nagrade za premium slušalice

Isti trend visoke kvalitete sada slijede i proizvodi iz kategorije Philips Audio, a posebno se to odnosi premium proizvode marke Fidelio. EISA je prepoznala kontinuirani napredak audio proizvoda i slušalica Philips Fidelio dodijelivši nagrade 2023/24 novim L4 over-ear i novim T2 TWS modelima.

Prepoznajući izvanredne kvalitete Philips Fidelio L4 over-ear slušalica kao EISA Best Buy Wireless Headphones 2023/24, suci su rekli: Philipsov Fidelio L4 je ultimativni svakodnevni „radoholičar“: moderan, udoban, s vrhunskom kvalitetom zvuka i opremljen 40 mm upravljačkim programom obloženim grafenom. Flagship slušalice tvrtke, svojim dizajnom potiču dugotrajne sesije slušanja zahvaljujući jastučićima za slušalice, Muirhead kožnoj traci za glavu i nadglavlju od lagane legure. Adaptive AnC, koji koristi kvartet strateški postavljenih mikrofona, ukomponiran je za sprječavanje neželjenog zvuk, kao i za daljnje poboljšanje performansi visokokvalitetne Bluetooth veze Fidelia L4 (opcije kodeka LDAC, AAC, SBC i LC3 ovdje pružaju svestranost). Ostale premium značajke uključuju multipoint Bluetooth, tehnologiju brzog uparivanja, USB-C spajanje i trajanje baterije do 50 sati s Quick-Charge funkcijom.

Fidelio L4
Fidelio L4

U jednoj od najkonkurentnijih kategorija, suci su izdvojili nove Philips T2 TWS kao najbolje u kategoriji EISA In-ear Headphones 2023/24, uz komentar: Odvažna nadogradnja svog prethodnika, Fidelio T2 ima manji oblik, ali i poboljšanu kvalitetu zvuka i jednostavnost korištenja. Dvosmjerni akustični dizajn temelji se na elektrodinamičkom pokretaču obloženom grafenom, a svaka kapsula sadrži tri mikrofona za učinkovito aktivno potiskivanje buke i detekciju glasa. Također su udobne i oblikovane tako da sigurno pristaju vašem uhu, s Philipsovom "targus bravom" u tri točke koja donosi bezbrižnost - nikada ih nećete izgubiti dok hodate ili putujete. Ključ privlačnosti ovog pravog bežičnog uređaja je njegova kompatibilnost s Amazon Alexom, Apple Siri i Google Assistantom te iznimno brzo uparivanje. Vrijeme punjenja je također brzo, potrebno je samo 15 minuta za jedan sat reprodukcije. Saveznik ovim hardverskim inovacijama je i najnoviji Bluetooth čipset za slušanje zvuka visoke kvalitete.

Fidelio T2
Fidelio T2