Huaweijev alat za rad na daljinu IdeaHub dostupan je u Hrvatskoj

Huawei je predstavio novu generaciju inteligentnog uredskog proizvoda IdeaHub, pametnog ekosustava za povećanje produktivnosti na radnom mjestu i u radu na daljinu

Bug.hr ponedjeljak, 12. listopada 2020. u 19:44

Huawei je službeno predstavio novu generaciju inteligentnog uredskog proizvoda IdeaHub. Riječ je o pametnom uredskom ekosustavu čiji je cilj poboljšati učinkovitost rada kompanija, posebice u uvjetima rada na daljinu. Počevši od danas, 12. listopada, IdeaHub je dostupan za narudžbu u 27 zemalja, među kojima i u Hrvatskoj, a serija proizvoda uključuje modele IdeaHub S i IdeaHub Pro.

Huawei IdeaHub predstavlja alat za produktivnost modernog radnog mjesta osmišljen kako bi poboljšao način na koji timovi rade zajedno na daljinu. Ova uređaj trebao bi poslužiti kao "inteligentna uredska krajnja točka" i integrirati različite funkcije, kao što su suradnja na više zaslona između mobitela i računala, interaktivna ploča, prepoznavanje rukopisa, te sada već uobičajene i široko prihvaćene video konferencije.

Tri prednosti IdeaHuba

Novi proizvod nudi tri funkcije za pametno radno mjesto: otvoreni ekosustav za video konferencije u cloudu, jednostavan dizajn proizvoda te integriranu tehnologiju umjetne inteligencije (AI):

  • Prvo, Ideahub podržava usluge i platforme za video konferencije u cloudu i trećih strana, što pojednostavljuje održavanje video u punoj 1080p HD rezoluciji, s 4K dijeljenjem sadržaja.
  • Drugo, jednostavnog je dizajna, zbog čega instalacija nije komplicirana. Dizajniran je za svako okruženje pretvarajući sobe za sastanke, otvorene uredske prostore i urede u pametne prostore.
  • Treće, dolazi s AI značajkama, poput virtualne zvučne pregrade koja blokira nepotrebnu buku. Istodobno, AutoFrame automatski podešava kut kamere, a s 12 mikrofona i 4K kamerom IdeaHub može automatski lokalizirati glas i položaj govornika.

Ovogodišnja pandemija dovela je do novog načina rada. Uredi u našem domu nova su stvarnost koja zahtjeva učinkovitu komunikaciju s fleksibilnog pametnog radnog mjesta: "Vizija Huaweija je omogućiti digitalizaciju svima, domovima i organizacijama za potpuno povezan, inteligentan svijet. Zbog toga ćemo pomoći kompanijama da stvore pametnije radne prostore", rekao je Peng Li, predsjednik Cloud&AI Business Group Huawei CEE & Nordic Region.