Vip od danas i službeno postao A1

VIPnet d.o.o. postao je A1 Hrvatska d.o.o., a Vip je postao A1, brend koji pokriva sve aspekte poslovanja kao što su mobilna, fiksna, TV i podatkovna rješenja te rješenja u oblaku kao i OTT usluge

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 1. listopada 2018. u 14:06

Od 1. listopada 2018. i službeno se dogodila promjena koju su u Vipu najavljivali posljednjih nekoliko mjeseci. VIPnet d.o.o. je postao A1 Hrvatska d.o.o., a Vip je postao A1. Novi brend koji pokriva sve aspekte poslovanja kao što su mobilna, fiksna, TV i podatkovna rješenja te rješenja u oblaku kao i OTT usluge na telekomunikacijskom i IT tržištu.

Odluka je to vlasnika kompanije, A1 Telekom Austria Grupe kojom se i njihova hrvatska podružnica objedinjava pod istu krovnu marku.

Pod A1 će po novome spadati sve usluge koje je do sada Vipnet nudio pod svojim imenom, te u sklopu nekadašnjeg Amis telekoma i B.neta. Jedino će usluga Tomato ostati izdvojena i zadržat će svoje dosadašnje ime.

"Iako smo promijenili naziv, sva ranije stečena prava i obveze naših korisnika, poslovnih partnera, klijenata ili dobavljača ostala su nepromijenjena i valjana, bez potrebe za izmjenama sklopljenih ugovora. Zbog promjene naziva ne treba mijenjati opremu, pretplatničke brojeve, SIM kartice, kao ni okvirne ugovore, pretplatničke ugovore, ugovore o izravnom terećenju (trajnom nalogu) i ostale ugovore", poručuju iz A1.

Odgovori na sva ostala pitanja koja bi korisnici oko ove promjene branda mogli imati nalaze se na jednom mjestu, na novim stranicama telekoma A1 Hrvatska.