Logitechova K/DA kolekcija dostupna i u Hrvatskoj

Logitechovo limitirano, K/DA izdanje igraće opreme na temu igre League of Legends od sada je dostupno i u Hrvatskoj

Stjepan Bilić četvrtak, 3. lipnja 2021. u 15:18

Krajem prošle godine Logitech je sklopio ekskluzivno, višegodišnje, partnerstvo s tvrtkom Riot Games, tvorcem igre League of Legends. Logitech je tim povodom izradio i posebno, limitirano K/DA, izdanje igraće opreme – League of Legends koje je najprije bilo dostupno na stranom, a od lipnja 2021. godine i na hrvatskom tržištu.

Kolekcija je dizajnerski inspirirana globalnom virtualnom glazbenom skupinom K/DA i sastoji se od šest perifernih uređaja:

  • Bežične slušalice Logitech G733 K / DA LIGHTSPEED
  • In-ear slušalice Logitech G333 K / DA
  • Miš Logitech G502 HERO K / DA
  • Bežični miš Logitech G305 K / DA LIGHTSPEED
  • Mehanička tipkovnica Logitech G PRO K / DA
  • Podloga za miš Logitech G840 K / DA

Hrvatskim kupcima će putem trgovine Links na raspolaganju biti miševi G305 i G502, in-ear slušalice G333, te mehanička tipkovnica G PRO.

Bežični miš Logitech G305 K / DA LIGHTSPEED
Bežični miš Logitech G305 K / DA LIGHTSPEED

Bežični miš G305 ima težinu od 99 grama, opremljen je najnovijom generacijom HERO senzora razlučivosti 12.000 DPI. Zahvaljujući bežičnoj tehnologiji LIGHTSPEED odlikuje ga odaziv od samo 1 ms. Za napajanje koristi jednu AA bateriju koja omogućava do 250 sati igranja. Logitech je miš opremio i indikatorskom lampicom koja će na vrijeme, na 15% napunjenosti, signalizirati da je vrijeme da se baterija zamijeni.

Miš Logitech G502 HERO K / DA
Miš Logitech G502 HERO K / DA

Drugi miš iz kolekcije nosi naziv G502. Miš je gamerima dobro poznat, a K/DA izdanje je dodatno tehnički unaprijeđeno te kako dolazi s optičkim senzorom HERO koji omogućava maksimalnu točnost praćenja s rasponom od 200 do 16.000 DPI-a. Miš ima RGB osvjetljenje te mogućnost prilagođavanja težine.

In-ear slušalice Logitech G333 K / DA
In-ear slušalice Logitech G333 K / DA

Za dobar gaming potrebne su i dobre slušalice. Slušalice G333 su in-ear tipa što znači da ih uz dobar zvuk odlikuje i male dimenzije kako bi ih bilo lakše prenositi. Dodatan plus im je svakako i to što se zahvaljujući 3,5-mm audio konektoru mogu koristiti i na mobitelima i tabletima.

Mehanička tipkovnica Logitech G PRO K / DA
Mehanička tipkovnica Logitech G PRO K / DA

Jedina tipkovnica iz serije K/DA jest G PRO. Ova tipkovnica nema numeričkog dijela što znači kako je kompaktnog dizajna. Opremljena je preciznim i responzivnim GX Blue mehaničkim prekidačima koje odlikuje dug vijek trajanja. Tipkovnica ima i RGB osvjetljenje – LightSync RGB, koje je moguće prilagođavati putem softvera G Hub.

Detaljnije specifikacije dostupne su na stranicama proizvođača. Što se cijena tiče miš G305 stoji 419 kuna, miš G502 579 kuna, slušalice G333 399 kuna, a tipkovnica G PRO 1.049 kuna.