Kućište Bit Force Polaris SE-1 nudi gaming estetiku i funkcionalnost po pristupačnoj cijeni

Iz Linskove smo ponude ovoga puta izdvojili Bit Force Polaris SE-1, mid-tower kućište koje korisnicima nudi dobar omjer gaming estetike i funkcionalnosti, a sve po akcijskoj cijeni od 39,99 eura

Bug.hr ponedjeljak, 22. siječnja 2024. u 11:52
Bit Force Polaris SE-1
Bit Force Polaris SE-1

Onaj tko se bacio u koštac sa slaganjem gaming PC-ja, zasigurno zna da nije lako pronaći odgovarajuće kućište, iako se to tako na prvu možda ne čini. Izbor je jednostavno prevelik i treba pripaziti na nekoliko različitih faktora kako bi sve sjelo na svoje mjesto, a ujedno zadovoljilo korisnika u smislu estetike i funkcionalnosti.

Upravo to kombinira Bit Force Polaris SE-1, mid-tower kućište koje je do 29. veljače dostupno za kupnju u Linksu po akcijskoj cijeni od 39,99 eura. Radi se, naime, o gaming kućištu izrađenom od SPCC materijala debljine 0,6 milimetara koje podržava formate matičnih ploča ATX, mATX i ITX, pružajući tako fleksibilnost za različite vrste konfiguracija.

Utori za disk uključuju podršku za 2 x 3,5“ HDD i 2 x 2,5“ SSD, a I/O panel bogato je opremljen s USB 3.0, dva USB 2.0 te HD Audio priključcima, pružajući brzu i jednostavnu konekciju za sve periferne uređaje. Bočna strana kućišta izrađena je od ABS plastike s 2-milimetarskim unutrašnjim pamukom što bi u praksi trebalo pomoći kod smanjenja buke.

Kućište ima i 7 PCI utora, nudeći dovoljno prostora i za najzahtjevnije komponente. Podržava grafičke kartice do duljine 320 milimetara, CPU hladnjake visine i PSU duljine do 165 milimetara. Ventilacijski sustav uključuje 120-milimetarski crni ventilator na stražnjoj strani, s podrškom za ugradnju dodatnih ventilatora na prednjoj, gornjoj i donjoj strani. Tu je, također, i podrška za vodeno hlađenje.

Od ostalih značajki, istaknut ćemo poseban odjeljak za napajanje i filter protiv prašine na dnu kućišta, neto težinu od 3,57 kilograma te RGB osvjetljenje s prednje strane koje pridodaje gaming estetici.

 SPECIFIKACIJE
Tip Mid-tower
Kompatibilne ploče ATX, Micro-ATX, ITX
Dimenzije 365 x 210 x 452 mm
Podržane grafičke kartice Do 320 mm
Podržana visina CPU hladnjaka Do 165 mm
Isporučeni ventilatori 1x120mm
Jamstvo 2 godine