Kućište Cougar Duoface dolazi s dvije prednje ploče, a svaka nudi gaming estetiku

Iz ponude trgovine Računala.hr izdvajamo kućište Cougar Duoface RGB White, koje se trenutno može kupiti po akcijskoj cijeni od 65 eura

Bug.hr petak, 29. ožujka 2024. u 20:48
Cougar Duoface.
Cougar Duoface.

Kućište računala zaokružuje cijeli setup, stoga se ne smije zanemariti kod kupovine nove konfiguracije. No, budući da ih na tržištu ima zaista mnogo, nije rijetkost da oni padnu zadnji plan te da se kupuju bez puno razmišljanja o estetici i samoj funkcionalnosti.

U ponudi trgovine Računala.hr, trenutno je na popustu mid-tower kućište Cougar Duoface koje dolazi u atraktivnoj bijeloj boji s dvije različite prednje ploče – jednoj dizajniranoj da očara korisnike svojim blještavim RGB svjetlosnim efektima, dok je druga namijenjena za bolji protok zraka i još bolje performanse hlađenja.

Kad se već govori o hlađenju, kućište ima dva 140-milimetarska i jedan 120-milimetarski ARGB ventilatora, čije se osvjetljenje može prilagođavati po želji korisnika. Zbog svojih dimenzije od 230 milimetara u širinu, Cougar Duoface pruža obilje prostore i za e-ATX matične ploče, grafičke kartice do 330 milimetara dužine te CPU hladnjake do 190 milimetara visine.

Kućište, osim toga, sadrži dva interna ležišta za 3,5-inčne i dva za 2,5-inčne diskove, a ima i dva USB 3.0 priključka, jedan USB 2.0 priključak te 3,5-milimetarski priključak za slušalice. Akcijska cijena ovog kućišta iznosi 65 eura.

SPECIFIKACIJE
Tip Mid-tower
Kompatibilne ploče ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Dimenzije 386 x 230 x 491 mm
Podržane grafičke kartice Do 330 mm
Podržana visina CPU hladnjaka Do 190 mm
Isporučeni ventilatori 2x140mm i 1x120mm
Jamstvo 2 godine