Intervjuirali smo osnivača zajednice "PUBG Croatia"

Usporedno s popularizacijom PUBG-a, razvila se zajednica domaćih i regionalnih igrača, okupljenih pod imenom “PUBG Croatia”. Za igrače iz ovih krajeva ne postoji bolje i pomnije razrađeno mjesto za pronalazak suboraca i čavrljanje o uzbudljivom svijetu PUBG-a

Davor Šuštić srijeda, 6. prosinca 2017. u 11:00

Tema broja Buga 301 je PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG), igra koja je definitivni ovogodišnji fenomen. Praktički ni iz čega pretvorila se u najpopularniji mrežni naslov novijeg doba - i nezaustavljivo nastavlja svoj put ka zvijezdama. U temi broja bavimo se samim fenomenom PUBG-a, najzanimljivijim streamerima, trikovima i savjetima za lakše prve korake, a imamo i dva intervjua - jedan s Marom "sprEEEzy" Miličevićem, jednim od najboljih igrača PUBG-a na svijetu, a drugi s Matijom "Slashcare" Topolovecom, Međimurcem koji je odlučio okupiti igrače iz regije na istom mjestu. Zasad mu ide prilično dobro, hvala na pitanju!

“PUBG Croatia” neobično je razrađena zajednica domaćih i regionalnih igrača PUBG-a. Izgrađena je na Discordu, trenutačno broji preko 1.500 članova, a tu svakodnevno možete pronaći suborce za igru, razgovarati o novostima, potražiti rješenja hardverskih i softverskih problema, i koješta drugo. Pratiti ju možete na Facebooku i YouTubeu, a članom postati tako da instalirate Discord i kliknete ovdje.

O njenom nastanku, aktivnostima i planovima za budućnost razgovarali smo sa samim osnivačem, Matijom “Slashcare” Topolovcem. Pogledajte!