Twitter će konačno popraviti nestajanje objava uzrokovano automatskim osvježavanjem

Korisnici Twittera često su u komentarima navodili nestajanje objava kao značajan problem na platformi, pa im je zasigurno laknulo kada su vidjeli da će se on konačno riješiti

Matej Markovinović petak, 24. rujna 2021. u 06:00

Twitter proteklih mjeseci „časti“ svoje korisnike raznim vizualnim promjenama među kojima se posebno ističe uvođenje Chirp fonta te promjena kontrasta boja koja se, sudeći po brojnim žalbama, nije svidjela twitterašima koji često navode da se tvrtka usredotočuje na promjene koje nitko nije tražio.

Međutim, Twitter se silno trudi dokazati da slušaju povratne informacije korisnika, pa su tako objavili da će u sljedeća dva mjeseca konačno popraviti frustrirajuće nestajanje objava uzrokovano automatskim osvježavanjem.

Za one koji ne znaju, ovaj se problem događa kada korisnik pregledava pojedini tweet na vremenskoj traci te u isto vrijeme na njega odgovori netko koga slijede, pa u tom trenutku dođe do automatskog osvježavanja pri čemu objava jednostavno – nestane.

No, budući da je Twitter naveo da će se problem riješiti u sljedeća dva mjeseca, korisnici se i dalje mogu susresti s nestajanjem objava, ali će im vjerojatno biti lakše kada znaju da će uskoro moći, kako kažu iz tvrtke, „mirno zastati i pročitati tweet“.