Iz Tesle uskoro stiže i alkoholno piće – Teslaquila

Elon Musk na Twitteru je potvrdio kako je njegova kompanija registrirala ime i da će uskoro na tržište izbaciti svoju tekilu

Sandro Vrbanus subota, 13. listopada 2018. u 19:36

Kad se ne bavi tričarijama poput vođenja kompanija koje proizvode rakete i automobile, te nakon što se riješi nagodbi u sudskim tužbama i plati kazne u visini od više desetaka milijuna dolara za pokušaj burzovne prevare, Elon Musk bavi se onim bitnijim – izmišljanjem novih bizarnih proizvoda.

Njegova kompanija Tesla nedavno je zatražila zaštitu imena "Teslaquila", nastavno na Muskovu prvotravanjsku šalu u kojoj je najavio lansiranje vlastitog brenda ovog popularnog alkoholnog pića.

Šala je očito postala i stvarnost jer je Američki patentni ured zaprimio njihovu službenu prijavu patenta ovog imena koje se odnosi na "destilirano alkoholno piće od agave". Nakon što su američki mediji objavili ovu informaciju, Musk je na Twitteru napisao kako će Teslaquila zaista i biti lansirana, a postavio je i sliku koja bi trebala biti "prototip" boce s etiketom nove marke pića.

Kako će pomiriti činjenicu da ista kompanija pod gotovo istim imenom prodaje i automobile i alkohol, za sada nije pojasnio.