Toster nalik Xboxu S službeno pušten u prodaju

Skoro godinu dana nakon što se počelo govoriti da će Microsoft izbaciti toster nalik Xboxu Series S, to se konačno i dogodilo. Toster se trenutno može kupiti u američkom Walmartu po cijeni od 39,99 dolara

Matej Markovinović petak, 5. siječnja 2024. u 11:46
📷 Foto: Walmart
Foto: Walmart

Dizajn Microsoftovih igraćih konzola Xbox Series S i X, odmah je bio glavni predmet šala na društvenim mrežama čim su one prvi puta bile predstavljene javnosti. Series X se tako uspoređivao s mini hladnjakom, kojeg je Microsoft na koncu i napravio, dok je Series S mnoge podsjetio na – toster.

Fotografije tostera u obliku Seriesa S osvanule su još prošle godine u ožujku, a sada se on počeo i službeno prodavati u američkom trgovačkom lancu Walmartu po cijeni od 39,99 dolara.

📷 Foto: Walmart
Foto: Walmart

Kao što se još prošle godine pisalo, u toster idu dva tosta veličine 120 x 120 milimetara, koji će se moći zagrijati na šest različitih razina. Tu je, također, i ladica za sakupljanje mrvica, LED indikator kako bi znali kada je tost gotov te mogućnost odmrzavanja.

Dakle, može se reći da Xbox Series S toster ima sve što jednom prosječnom čovjeku treba od tostera. Ipak, ima jednu stvar koja ga čini još posebnijim. Naime, svaki tost imat će „ugraviran“ logotip Xboxa, na kojeg će, pretpostavljamo, korisnici mazati maslac, pekmez ili što već žele.

Trenutno nije poznato hoće li se toster u obliku Seriesa S moći kupiti u Europi.