Nakon hladnjaka, Xbox postaje – toster

Samo je jedan logičan odgovor na pitanje što dobro ide uz mini hladnjak u obliku Xbox Series X konzole. Nije, naravno, pivo, već Xbox Series S 'utjelovljen' kao toster

Matej Markovinović ponedjeljak, 6. ožujka 2023. u 10:03
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Čim je Microsoft službeno predstavio dizajn svojih novih konzola, počele su se zbijati šale. Tako se, primjerice, Xbox Series X uspoređivao s mini hladnjakom, kojeg je tvrtka u međuvremenu napravila i stavila u prodaju po cijeni od 99 eura.

No, čini se da pretvaranju Xboxa u kuhinjske aparate nije kraj. Na Twitteru su tako osvanule fotografije tostera u obliku Xbox Series S konzole, koji bi navodno trebao ugledati svjetlo dana već krajem ove godine, piše Eurogamer.

📷 Screenshot: Twitter
Screenshot: Twitter

U toster idu dva tosta veličine 120 x 120 milimetara, koji će se moći zagrijati na šest različitih razina. Osim toga, reklamna fotografija na Twitteru otkriva da će postojati i tri načina rada tostera, kao i funkcija protiv zaglavljivanja i „proklizavanja“ aparata po kuhinjskoj podlozi.

Iako se navodi da je Xbox toster već dostupan za prednarudžbu u Francuskoj i Belgiji po cijeni od 60 eura, Microsoft još nije službeno potvrdio njegovo "postojanje".