Audiomack - streaming servis za besplatno slušanje glazbe

Audiomack je zanimljiv glazbeni servis putem kojega je moguće besplatno slušati glazbu i to bilo da se izravno streama ili da se preuzme lokalno na pametni telefon i sluša čak i onda kada nije dostupna veza s Internetom…

Matija Gračanin ponedjeljak, 9. kolovoza 2021. u 05:15
OSNOVNI PODACI
Naziv Audiomack 
Namjena Glazbeni streaming servis
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 4,99 USD mjesečno (Premium)

Audiomack je još jedan glazbeni streaming servis no koji je zapravo besplatan (ako se mogu tolerirati oglasi), a koji je podjednako namijenjen glazbenicima koji stvaraju glazbu, izdavačkim kućama i onima koji samo žele uživati u glazbi i pratiti svoje omiljene pjevače, pjevačice ili glazbene skupine.

Djelomice se oslanja na SoundCloud, a od glazbenih žanrova dominira Hip Hop, elektronička glazba, reggae, pop i afropop. Tu su posebno osmišljene playliste pa je glazbu moguće slušati prema raspoloženju ili prema glazbenom žanru, a moguće je pratiti svoje omiljene izvođače, stvarati i vlastite playliste kao i glazbene kolekcije.

Aplikacija podržava Chromecast, tu je i mogućnost pretraživanja izdašne fonoteke, zatim dio za otkrivanje nove glazbe, označavanje pjesama kao omiljene, mogućnost javnog komentiranja te još ponešto. Aplikacija je besplatna, baš kao što je i pristup glazbi, no prikazuju se oglasi kojih se može riješiti uz plaćanje mjesečne pretplate od pet dolara.

Time se ne rješava samo oglasa, nego se dobivaju i dodatne mogućnosti kao što je mogućnost korištenja ekvilajzera, preuzimanja čitavih playlista, viša kakvoća zvuka i tajmer za spavanje. Za mogućnosti kao što je offline slušanje ili opcija stvaranja playlista, potrebno je samo otvoriti besplatan korisnički račun.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi