BitLord - mobilni klijent BitTorrenta koji podržava i streamanje

Mobilni klijenti za preuzimanje torrenata više nisu ništa neuobičajeno i mnogi ih sve češće preuzimaju na svojim pametnim telefonima i tabletima. BitLord se ističe činjenicom da podržava streamanje, pa ako se preuzima videozapis, moći će ga se pogledati bez da se torrent skine do kraja…

Matija Gračanin petak, 26. studenog 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv BitLord 
Namjena Mobilni klijent BitTorrenta
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan

Izbor osobnog klijenta BitTorrenta kako onog namijenjenog računalima, tako i onog namijenjenog pametnim telefonima, prilično je individualan. Srećom, izbor je dovoljno šarolik pa uopće nema sumnje da će svatko naći nešto za sebe. BitLord je na prvi pogled tek još jedan tipični primjerak mobilnog klijenta BitTorrenta, ali se iz gomile sličnih alata ipak ističe nekim mogućnostima.

Prije svega, nudi podršku za streamanje pa neće biti potrebno u cijelosti preuzeti torrent nekoga videozapisa ili audiozapisa, nego ga će se moći gledati ili slušati gotovo trenutačno. Štoviše, kada se tome pridoda činjenica da podržava i Chromecast, postaje jasno zašto je mnogima omiljen. Naime, audiozapis ili videozapis moći će se prikaza putem Chromecasta prije nego što je sam torrent preuzet

.Što se tehničke potkovanosti tiče, BitLord nudi praktički sve ono što bi jedan kvalitetan klijent BitTorrenta i trebao nuditi. Oni napredniji korisnici svakako će htjeti zaviriti u njegove postavke kako bi dodatno uključili ili isključili određene karakteristike.

Od drugih korisnih stvarčica, treba izdvojiti podršku za prikaz titlova, njegov ugrađeni reproduktor koji podržava čitav niz popularnih multimedijalnih formata, opciju da se preuzimaju torrenti samo onda kada je dostupna bežična mreža, zatim mogućnost  biranja koje će se datoteke unutar nekoga torrenta preuzimati te postavljanja odredišta kamo će datoteke biti pohranjene.  Bilo kako bilo, oni koji traže sposobnog mobilnog klijenta BitTorrenta, u BitLordu će ga svakako pronaći.

 

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi