Hearo - omogućava zajedničko gledanje sadržaja na streaming servisima

Hearo je aplikacija inspirirana mrežnim igranjem i glasovnom komunikacijom igrača, no umjesto da se zajedno uživa u nekom igraćem naslovu, ova se aplikacija usredotočuje na zajedničko gledanje sadržaja dostupnih na brojnih streaming servisima…

Matija Gračanin utorak, 12. travnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Hearo 
Namjena Platforma za zajedničko gledanje zabavnog sadržaja
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Svi oni koji obožavaju zabavne sadržaje gledati u društvu, a iz bilo kojeg razloga ne mogu organizirati druženje u stvarnom svijetu, mogu se osloniti na aplikaciju poput ove koja se želi nametnuti kao virtualni dvosjed na koji se može pozvati prijatelje i obitelj na zajedničko gledanje.

Hearo podržava nešto više od trideset različitih streaming i video servisa, a među njima su i Netflix, Amazon Prime, HBO Max, Youtube, Twitch, Crunchyroll koji su dostupni i domaćim korisnicima. Čitava stvar je prilično jednostavno zamišljena, a organizacija zajedničkog gledanja bezbolna.

Najbolje je otvoriti korisnički račun (inicijalno se može samo upisati nadimak i već se može organizirati zajedničko gledanje), a sve što je potrebno napraviti jest s prijateljima ili obitelji podijeliti generiranu poveznicu koju će oni iskoristiti uz samu aplikaciju kako bi se pridružili virtualnoj zabavi (moguće je pozvati do 50 sudionika).

Jednom kada je zajedničko gledanje uspostavljeno, može otpočeti i glasovna komunikacija, a moguće je razmjenjivati i tekstualne poruke i slati slike. U samoj suštini, Hearo je zapravo tipična komunikacijska aplikacija no koja je koncipirana tako da omogućava gledanje sadržaja dostupnog na streaming servisima.

Bilo kako bilo, sve je besplatno, pa nema posebnog razloga zašto se aplikacija ne bi barem iskušala. Pogotovo ako se zabavni sadržaj voli gledati uz glasno društvo.