Jednostavno praćenje međunarodnih pošiljki - 17TRACK

Vrlo popularna aplikacija za praćenje dostave paketa koju redovito hvale svi oni koji naručuju putem trgovina kao što su eBay ili AliExpress. Pretežito se specijalizira za praćenje paketa koji se šalju iz Kine, no poslužit će i za praćenje pošiljaka poslanih putem brojnih drugih dostavnih službi…

Matija Gračanin petak, 4. rujna 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv 17TRACK
Namjena Praćenje pošiljaka
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

17TRACK je vrlo popularna globalna platforma za praćenje međunarodnih pošiljaka, a koju se može koristiti i putem besplatne aplikacije za smartfone. Ističe se izdašnom podrškom za dostavne službe, a premda je posebno popularna u Kini budući da se specijalizira za tamošnje dostavne službe, ukupno ih podržava više od 500 među kojima su se našli China post, China EMS, DHL, FedEx, UPS i brojne druge.

Sama se aplikacija može pohvaliti lijepo osmišljenim sučeljem, dok je samo korištenje aplikacije zbilja vrlo jednostavno. Dovoljno je tek unijeti jedan ili više dostavnih identifikacijskih brojeva (može pratiti više pošiljaka istodobno) i 17TRACK će u tren oka pokazati gdje se nalazi paket koji je odaslan na put prema svojemu primatelju.

Jedna od praktičnih stvarčica je svakako činjenica da će automatski detektirati dostavnu službu koja je zadužena za pošiljku, a tu je ugrađeni čitač QR i barkodova (za lakši unos broja za praćenje paketa), mogućnost push notifikacija te druge stvarčice.

Bilo kako bilo, svi oni koji često naručuju iz brojnih popularnih inozemnih trgovina, ovo je aplikacija koju će željeti imati na svojem smartfonu.