S2 Music Player - lijepo napravljeni svirač glazbe za Android solidnih mogućnosti

Aplikacije za sviranje glazbe pohranjene na internoj memoriji telefona sve su manje zastupljene u korist sve popularnijih streaming servisa, no među takvim se aplikacijama doista može naći zanimljivih rješenja. Jedno od takvih je upravo S2 Music Player…

Matija Gračanin četvrtak, 29. srpnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv S2 Music Player 
Namjena Svirač glazbe za Android telefone
Android Google Play
iOS Nema
Cijena 29 kn jednokratno, 19kn godišnje ili 6 kn mjesečno

Nekoć poznatiji pod nazivom Shuttle Music Player ovaj svirač glazbe doživio korijenite promjene otkad se prvi put pojavio pred otprilike devet godina. Ne samo da vizualno izgleda drugačije, nego je napisan sasvim iznova i to u Kotlinu za što je njegovom autoru trebalo oko tri godine razvijanja i testiranja.

S2 Music Player je prilično dobro opremljen, a premda je naglašeno namijenjen reprodukciji glazbe pohranjene na internoj memoriji telefona, nudi podršku za Emby i Jellyfin dok se na podršci za Plex još uvije radi. Jedna od zgodnih mogućnosti svakako je činjenica da je moguće namjestiti koje će mape skenirati u potrazi za glazbom i tako izbjeći one neželjene (nešto što mnogi sličnih reproduktori zapravo ne mogu)

Osim toga, nudi solidan alat za uređivanje metapodataka pjesama, a nije izostao ni 10-tračni grafički ekvalizator, tajmer za spavanje, noćna i dnevna tema koja dodatno oplemenjuje ionako već vizualno zgodno osmišljeno sučelje, podršku za automatsko preuzimanje naslovnica albuma te podršku za prikaz tekstova pjesama i QuickLyric.

Posebno je praktično i to što nudi podršku za Chromecast i Android Auto, a tu su i brojne druge stvarčice. S2 Music Player nije besplatan reproduktor no može ga se bez naknade iskušavati 14 dana nakon čega ga je potrebno platiti 29 kn jednokratno, 19 kn godišnje ili 6 kn mjesečno ako se želi podržavati njegov razvoj.