Session - komunikacijska aplikacija s visokom razinom privatnosti, dobra zamjena za WhatsApp

Session je aplikacija za razmjenu privatnih poruka koja ne samo da komunikaciju osigurava end-to-end enkripcijom nego doista pazi na privatnost pa da bi se ovaj servis koristio nije potrebno unijeti svoj broj telefona ni adresu e-pošte čime se osigurava anonimnost…

Matija Gračanin srijeda, 13. siječnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Session
Namjena Komunikacijski servis za privatne i anonimne razgovore
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Mnogi se sve više okreću komunikacijskim servisima koji drže do privatnosti i anonimnosti svojih korisnika, pa ni ne čudi da je ponuda upravo takvih aplikacija i servisa sve veća. Upravo jedan od takvih servisa je i Session koji je među onima koji drže do svoje privatnosti i anonimnosti postao prilično popularan.

Naime, da bi ga se koristilo nigdje nije potrebno unijeti ni broj telefona niti adresu e-pošte, nego će se dobiti Session ID zahvaljujuću kojem je moguće zadržati anonimnost budući da će se upravo taj ID koristiti za kontakt drugih korisnika. Ono što će mnogima biti dodatno važno, činjenica je da se ne prikupljaju niti se pohranjuju metapodaci, a isto vrijedi i za IP adresu.

Poslužiteljska mreža koju Session koristi posve je decentralizirana, a valja istaknuti kako je zapravo riječ i o rješenju otvorenog koda što mu je samo još jedna dodatna prednost. Osim toga, podržani su grupni razgovori s do 20 sudionika, a privici koji se razmjenjuju u porukama također će biti šifrirani.

U svakom slučaju, riječ je o besplatnom komunikacijskom servisu koji doista drži do privatnosti i anonimnosti, pa se nameće kao idealno rješenje za sve one koji žele voditi razgovore bez straha da ih se nadzire ili prikuplja i dijeli osobne podatke.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

Prijenosni BT zvučnik

ACOUSTIC ENERGY Aego BT2

Podržava 4.2 i APT-X nisku latenciju, USB punjač i mikrofon za “handsfree” pozive, dvostruki 2,5-inčni driveri, do 36 sati trajanja baterije, snage 40 W RMS.

1.359 kn 2.299 kn Kupi

On-ear BT slušalice

MARSHALL Major III

Legendarni Marshall zvuk s dinamičkim 40mm driverima koji su prilagođeni za poboljšani odziv basova, do 30 sati bežične reprodukcije, kontrolni gumb, odvojivi 3.5mm kabel, 20Hz-20kHz, 32 ohma.

899 kn 1.099 kn Kupi