Sworkit - aplikacija za vježbanje koja nudi i treninge prilagođene djeci i mladima

Nakon blagdana koje se obično obilježava obilnim obrocima i mnogim slasticama, uvijek je moguće ponešto povećati tjelesnu težinu. Srećom, aplikacija koje pomažu izgubiti neželjenu tjelesnu težinu ima mnogo, a ovo je posebno zanimljiva jer nudi i treninge prilagođene i djeci…

Matija Gračanin srijeda, 4. siječnja 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Sworkit 
Namjena Osobni mobilni trener s vježabama namijenjenim i djeci
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan / 66,23 eura godišnje

Sworkit je zgodno osmišljena aplikacija koja je namijenjena onima koji tek počinju s redovitim vježbanjem i treniranjem i to bez potrebe da redovno odlaze u teretanu. Za razliku od većine drugih sličnih aplikacija, ova se ponajprije ističe činjenicom da nudi treninge i vježbe prilagođene djeci.

Drugim riječima, Sworkit je idealno rješenja za sve one koji žele potaknuti sve članove obitelji da redovno treniraju, tim više što su vježbe za djecu besplatne i nije potrebno plaćati pretplatu. Na umu samo valja imati da djeca mlađa od 18 godina trebaju privolu roditelja kako bi aplikaciju mogli samostalno koristiti.

Sama je aplikacija prilično dobro opremljena raznovrsnim vježbama. Štoviše, tu su aerobni treninzi, intervalno vježbanje visokog intenziteta, joga, pilates, pa čak i tabata. U ponudi je više od 800 vježbi kod kojih se koristi samo težina vlastita tijela te nije potrebna dodatna oprema, te više od 400 drugih raznovrsnih treninga.

Zanimljivo je i to što se mogu pronaći i posebno osmišljene vježbe za one koji trenutačno moraju raditi i vježbati s fizioterapeutima. Ukratko, svi oni koji traže dobro opremljenu aplikaciju specijaliziranu za treniranje i pri tome žele u svakodnevni trening uključiti i djecu, sa Sworkitom će pronaći ono što traže ako su spremni plaćati godišnju pretplatu od 66,23 eura godišnje (uz sedam danas probnog perioda).