Links osvojio Dellovu nagradu Partner Awards 2022

Dell Technologies je na događaju Croatia Partner Awards održanom prošli tjedan uručio nagrade svojim najboljim partnerima, a na temelju prodajnih rezultata nagradu za maloprodaju zaslužio je Links

Bug.hr ponedjeljak, 13. lipnja 2022. u 09:07

Links je na ovogodišnjim Dell Technologies Partner Awards osvojio nagradu za maloprodaju temeljenu na rezulatima koje je Links imao u 2021. godini. Nagrada je Linksu uručena na događaju Croatia Partner Awards 2022 održanom u utorak, 7. lipnja, a preuzeo ju je direktor Linksa Vlatko Škarica.

“Iznimna nam je čast primiti Dell nagradu jer se radi o snažnoj potvrdi da smo kao partner s Dell Tech Partner u mogućnosti našim kupcima pružiti najbolja rješenja koja su u skladu s njihovim potrebama. Njihova izjava obećanja, “Zajedno, ne zaustavljamo se ni pred čim!”, savršeno se uklapa u našu poslovnu strategiju. Istovremeno, nagrade poput ove snažan su vjetar u leđa za sve planove u budućnosti”, rekao je povodom primitka nagrade Škarica.

Dell laptope karakterizira visoka kvaliteta, a u Linksu su zastupljene sve njihove serije: Inspiron koji je namijenjen širokom tržištu; Vostro, Precision, Latitude je serije koja spada u poslovni segment, dok se u high end segmentu nalaze serija G i XPS. XPS je godinama proglašavan najboljim prijenosnikom na CES-u, dok i ostale modele odlikuje visoka pouzdanost. Svi kupci Dell prijenosnika u Linksu će tako pronaći svoj savršen model - na izboru je trenutno čak četrdeset modela svih cjenovnih razreda.