Na poslovnom Twitter profilu od sada se mogu prikazati lokacija i radno vrijeme

Nova će značajka omogućiti tvrtkama da na vrhu svojeg poslovnog profila postave ključne informacije kao što su karta i radno vrijeme.

Tomislav Stanković petak, 5. kolovoza 2022. u 16:58
📷 Image: Unsplash
Image: Unsplash

Nova značajka zove se Location Spotlight, te je od danas široko dostupna. Klikom na lokaciju otvara se Google karta s uputama, a uz to se nalazi i opcija brzog kontakt tvrtke putem telefona ili izravne poruke na Twitteru.

Location Spotlight bi mogao olakšati i ubrzati odluke kupaca koji će uz informacije o lokaciji i radnom vremenu moći jednostavnije donositi odluke o tome isplati li im se krenuti prema lokaciji tvrtke ili će to učiniti neki drugi put jer uskoro završava radno vrijeme.

Neke od ovih značajki već su postojale, za ograničen broj tvrtki, na tabu "About" koji je Twitter uveo prošle godine. Sada je tab 'About' dio Location Spotlighta i kao takav postao dostupan širom svijeta za tvrtke s poslovnim Twitter računom. Dio je to šireg poslovnog skupa značajki na kojima Twitter radi.

Iako je možda brže pretraživati tvrtku izravno u Google kartama, ako nas je pandemija nečemu naučila, to je da informacije možda nisu točne ili ažurne, zaključuje The Verge.