Ponovno smo pokrenuli tjedni Bug.hr newsletter

U petak 26. travnja poslali smo prvi newsletter nakon dugo vremena s pregledom najčitanijih tekstova na Bugu - želite li i vi biti na listi, pozivamo vas da se prijavite

Vinko Krištić subota, 27. travnja 2019. u 06:30

Novi redizajnirani Bug.hr krenuo je s radom krajem listopada 2017. godine. S tim datumom prekinuli smo s testnim slanjem tjednog newslettera, s obećanjem da ćemo jednog dana nastaviti. Došao je i taj dan! Tijekom godinu i pol dana prikupili smo dovoljno veliku listu e-mail adresa zainteresiranih čitatelja i donijeli odluku – to je to!

U petak 26. travnja poslali smo prvi newsletter s pregledom najčitanijih tekstova na Bug.hr-u tijekom proteklog tjedna. Potrudit ćemo se pripremati newsletter i slati ga redovito svakog petka, obuhvaćajući statistiku članaka od prethodnog petka pa sve do četvrtka. U newsletteru ćete se moći prisjetiti najčitanijih i najkomentiranijih članaka na Bugu, ali ćemo se potruditi izdvojiti i poneki članak iz uredničkog izbora, kao i zanimljive tekstove iz naših drugih medija – Autonet i Mreža. Bilo kako bilo, ideja svega je da budete u tijeku s informacijama i da ne propustite najzanimljivije stvari iz ICT svijeta.

Kako se prijaviti za newsletter?

Dobivanje newslettera je besplatno, a možete se prijaviti ili odjaviti u bilo kojem trenutku. Polje za prijavu nalazi se u podnožju Bug.hr web stranice, a ako ste lijeni „scrollati“ do dna, za primanje newslettera se možete prijaviti i na ovom linku.

Valja spomenuti da u obrascu za prijavu možete sami odabrati što točno želite primati. Osim tjednog newslettera, nudimo vam primanje informacija o događanjima u našoj organizaciji (Bug Future Show, Mreža Smart Day, Idea Knockout, IOT Forum, 3T – Tourism, Travel & Tech, F2 – Future of Fintech, LegalTech, itd.), a treća opcija su povremene promo ponude od strane Buga i naših partnera. Obično se radi o zanimljivim događanjima koja nisu u našoj organizaciji, ali ih medijski podržavamo.

Ako se prijavite za dobivanje informacija o našim konferencijama, zabilježit ćemo vas za sva navedena događanja. No, ako vas određena konferencija ne zanima, ne trebate se u potpunosti odjaviti s naše liste. Slobodno nam se javite direktno na mail newsletter@bug.hr s komentarom „nemojte mi više slati mailove o ovome“ pa ćemo se prilagoditi vašim željama. Cilj nam je da svi budu zadovoljni i da dobivate informacije koje vas zbilja zanimaju.

Još jedna bitna stvar – koristite li gmail adresu, newsletter će vam se automatski proslijediti u karticu Promocije, stoga ne zaboravite povremeno zaviriti i tamo, ili si jednostavno stvorite pravilo da se Bugov newsletter smješta među primarne poruke. Tako ga nikada nećete propustiti.