EISA nagradila Panasonicov fotoaparat LUMIX DC-S1R

Panasonicov fotoaparat LUMIX DC-S1R ponio titulu "EISA-inog naprednog fotoaparata punog kadra za 2019./2020."

Sandro Vrbanus petak, 16. kolovoza 2019. u 14:30

Panasonicov je fotoaparat punog kadra bez zrcala LUMIX DC-S1R od udruženja EISA upravo je dobio nagradu "EISA-in napredni fotoaparat punog kadra za 2019./2020.".

EISA, udruženje stručnjaka za slikovne tehnologije i zvuk, navodi: "Panasonic LUMIX DC-S1R iznimno je dobro konstruiran profesionalni fotoaparat s vrhunskom zaštitom od vremenskih prilika. Spaja brze performanse i vrlo veliku razlučivost od 47,3 megapiksela, nudeći iznimnu kvalitetu slike koja nadmašuje i najbolje konkurente. Uz to, visoka razlučivost značajke višestrukog snimanja omogućuje izradu ogromnih 187-megapikselnih slika uz izvanrednu razinu detalja. Ergonomija ovog fotoaparata prvoklasna je – veliko elektroničko tražilo postavlja nove standarde u detaljnosti, a tu je i dodirni zaslon koji se može nagnuti u tri smjera. Dodajte još bogate značajke rada s videozapisima i imate kompletan fotoaparat za profesionalce."

Bug je jedini predstavnik hrvatskih medija unutar EISA-e, a opširniju recenziju aparata LUMIX DC-S1R možete pronaći ovdje.