Ručni gadgeti za šaku kuna

Pametni satovi nisu čest gost na stranicama Buga, a kada se i bavimo njima, najčešće je riječ o udarnim modelima Garmina, kakve dio redakcije nosi na zapešću. No, tržište takvih uređaja vrlo je široko u pogledu cijena i mogućnosti, a posebno niži segment, koji smo ovom prilikom željeli pomnije istražiti

Denis Arunović četvrtak, 31. prosinca 2020. u 00:00

Prilikom koncepcije ove teme već se u startu nametnulo pitanje što je uopće pametni sat, pogotovo u donjem segmentu, gdje postoji i velik broj takozvanih fitness narukvica, koje također prikazuju vrijeme i datum, odnosno imaju funkciju sata. Kada bismo primijenili najstrože kriterije, u kategoriju pametnih satova mogli bi se svrstati samo uređaji poput Apple Watcha ili Samsungova Galaxy Watcha. Uređaji koji nude brojne mogućnosti, no ponajprije proširivost pomoću aplikacija. Problem s takvim pristupom je taj što bi broj obuhvaćenih uređaja u odabranom cjenovnom razredu do 1.500 kuna bio iznimno malen, a tu je i činjenica da glavnina korisnika bilo koji uređaj koji nalikuje satu i može se spojiti na mobitel, percipira kao pametni sat.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 338 siječanj 2021.

Pametni satovi s cijenom do 1.500 kn

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi