Akcijski RPG Warhammer: Chaosbane ima datum izlaska

Prva igra ovog tipa smještena u svijetu Warhammera dobila je datum izlaska, a usput smo dobili informacije o beta testiranju i verzijama koje ćemo moći kupiti

Mateja Šop petak, 8. veljače 2019. u 06:00

Prvog dana u lipnju prošle godine je izdavač Bigben Interactive najavio prvi akcijski RPG smješten u Warhammer Fantasy Battles svijetu. Za rad na projektu zadužen je francuski razvojni tim Eko Software, najpoznatiji po igrama How to Survive i njegovom nastavku, a dali su mu ime Warhammer: Chaosbane. Nakon najave smo malo po malo dobivali informacije, da bi sada stigla ona najvažnija - datum izlaska.

Igru ćemo moći zaigrati 4. lipnja na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One, a svi koji žele mogu kupiti igru već sada. Chaosbane stiže u tri verzije: standardna, Digital Deluxe i Magnus. Neovisno o tome za koju se odlučite, ako kupite igru sada, dobivate pristup beta testiranju koje će se održati u ožujku, XP boost i 4 legendarne kacige. Standardna verzija košta 50 američkih dolara i osim toga uključuje samo osnovnu igru. Digital Deluxe vam za 55 američkih dolara osigurava još i "Gold Boost", nekoliko kozmetičkih dodatak i pristup konačnoj verziji četiri dana ranije. Najskuplja verzija je Magnus koja za 70 dolara nudi sve što i Digital Deluxe uz Season Pass i nešto što se zove "Fragment Boost".

Izdavač je rekao kako će se prva beta održati u ožujku, a druga u travnju i da će kroz njih igrači dobiti priliku vidjeti što nudi početak kampanje i upoznati se s klasama i kako se one nadopunjavaju u kooperativnom modu. Točne datume održavanja i detalje o sadržajima koji će biti dostupni u obje bete objavit će uskoro, rekli su.

Warhammer: Chaosbane vodi vas u središte Old Worlda, kontinenta na kojem rat ne prestaje. Razvojni tim je pripremio četiri klase - Human, High Elf, Wood Elf i Dwarf - a kao što priliči akcijskom RPG-u, svaka će imati svoje posebnosti i vještine. Igru možete igrati sami ili kroz kooperativni mod za maksimalno četiri igrača (lokalni ili online), a nakon što završite s pričom, čeka vas boss rush mod, brojne tamnice i nadogradnje koje će tim povremeno izdavati. Ako vam treba više informacija o igri, možete ih pronaći ovdje, a ispod teksta se nalazi najnoviji trailer.