Domaći tim Gamechuck organizira turnir u svojoj nadolazećoj igri Speed Limit

Ove subote se svi zainteresirani igrači mogu zaputiti u zagrebački kafić Crni mačak i testirati svoje reflekse u domaćoj arkadnoj igri

Mateja Šop četvrtak, 10. rujna 2020. u 17:00

Prošlo je pola godine otkad je domaći razvojni tim Gamechuck putem Steama ponudio demo verziju svoje igre Speed Limit. Ova retro arkadna igra u kojoj vas čeka neprekidna akcija bi prema riječima tvoraca uskoro trebala izaći, pa su za ovu subotu pripremili turnir koji će se održati u kafiću Crni mačak u Zagrebu.

Svi zainteresirani sa sobom moraju ponijeti laptop, sudjelovanje je besplatno, a oni koji budu najspretniji i najbrži dobit će kupone za besplatno piće u spomenutom kafiću. Nagrade će dobiti prva tri igrača i to šest kupona za prvo mjesto, četiri za drugo i dva za treće, a s kuponom možete kupiti bilo koje piće ili koktel koje se u kafiću nude. Uz to, svi sudionici će dobiti ključeve za Steam verziju igre kada postane dostupna. Ako se planirate u subotu zaputiti na mjesto održavanja turnira pošaljite prijave na adresu prijave@crnimacak.hr.

Ako vam treba podsjetnik, u Speed Limitu ćete se vlakom zaputiti na posao, ali je to teže nego što zvuči. U igri se stalno mijenjaju žanrovi, a tim kaže da je u stilu "old-school" pucačina namjerno vrlo teška i vrlo brza. Zbog toga možete računati da ćete umirati mnogo puta, pa ako vam prije odlaska na turnir treba praksa, možete i dalje preuzeti demo verziju na Valveovom servisu koja se sastoji od prva tri levela. Na turnir će tim donijeti cijelu igru koja će uključivati sve staze.

Speed Limit je u izradi za PC i konzole, ali točnog datuma izlaska zasad nema. Sve što je tim do sada objavio o svojem retro projektu možete proučiti na službenim stranicama, a trailer demo verzije nalazi se ispod teksta.