Izlazak Microsoft Flight Simulatora 2024 zakazan za 19. studeni

Tijekom nedavno završenog Xbox Games Showcasea otkriven datum izlaska novog izdanja proslavljenog letačkog serijala Microsoft Flight Simulator

Damir Radešić utorak, 11. lipnja 2024. u 10:24

Veliki spektakl zvan Xbox Games Showcase koji se održao u nedjelju nas je iznenadio velikim brojem zastupljenih igara o čemu smo jučer pisali. Svaka od njih je bila predstavljena premijernim ili novim promotivnim video zapisom, od kojih se svaki po nečemu isticao, a svoje mjesto u ovoj masovnoj prezentaciji dobio je i Microsoft Flight Simulator 2024.

Riječ je o novom poglavlju Microsoftovog letačkog serijala koje prema viđenom donosi dodatna poboljšanja vizualnih elemenata, točnije detalja na tlu, realističniju floru i dinamičku izmjenu okruženja ovisno o godišnjem dobu, kao i oluje, tornada i razne druge vremenske nepogode.

Microsoft Flight Simulator 2024 će igračima ponuditi i razne pilotske karijere i misije, pa se mogu okušati kao piloti na komercijalnim letovima, sudjelovati u raznim misijama potrage i spašavanja, prevoziti terete helikopterima ili primjerice sudjelovati u raznim natjecanjima.

Ovom prezentacijom ujedno je otkriveno i kako Microsoft Flight Simulator 2024 stiže na tržište 19. studenog, a Microsoft će dodatne detalje o njemu predstaviti za par tjedana na FlightSimExpou 2024 koji se održava u Las Vegasu.