Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ovog vikenda besplatan

Uz besplatno isprobavanje će ovog vikenda igrači moći isprobati i novu nadogradnju koja stiže sutra i uključuje PvP mod

Mateja Šop ponedjeljak, 9. listopada 2017. u 23:36

Nešto više od pola godine je prošlo od izlaska najnovije igre u Ghost Recon serijalu, a Wildlands je uglavnom zadovoljio igrače. Ubisoft već neko vrijeme spominje PvP mod koji će od sutra postati dostupan putem besplatne nadogradnje svim vlasnicima igre, a uz to će za par dana svi ostali zainteresirani moći isprobati igru jer je izdavač najavio besplatan vikend.

Novi PvP mod zove se Ghost War, a on će, uz ostatak igre biti također dostupan svima koji igru preuzmu besplatno između 12. i 15. listopada. Ponuda vrijedi na sve tri platforme za koje je igra izašla - PC, Xbox One i PlayStation 4 - a preload je na računalima moguće putem Uplayja odraditi već danas.

Ghost War je PvP deathmatch akcija koju igraju dva tima od četiri igrača, a napucavanje se odvija između 12 različitih klasa na jednoj od osam dostupnih mapa. Ubisoft kaže kako planiraju u ovaj mod dodavati nove sadržaje, a što sve točno možete očekivati od njega i osnovne igre možete provjeriti na službenim stranicama ili dijelom u videu ispod teksta.