Preminuo Finn Nesgaard, jedan od osnivača EISA-e

S kolegama urednicima fotografskih magazina iz nekoliko zemalja Europe, Finn je osnovao EISA-u prije četrdeset godina...

Dragan Petric utorak, 26. listopada 2021. u 18:07

Jedan od petorice osnivača EISA, Finn Nesgaard, dugogodišnji glavni urednik uglednog danskog fotografskog časopisa AVM ApS, preminuo je danas nakon duge i teške bolesti u Kopenhagenu. 

Slovio je kao jedan od najvećih svjetskih autoriteta za fotografiju, ali i tehnološko novinarstvo te je uživao autoritet i respekt tech urednika iz cijelog svijeta. Finn Nesgaard je s četvoricom kolega - također urednika foto-magazina iz raznih europskih zemalja - osnovao EISA-u prije točno 40 godina. 

U međuvremenu je EISA postala uvjerljivo najuglednija međunarodna asocijacija tehnoloških magazina na svijetu, poznata po čuvenim EISA nagradama koje se jednom godišnje dodjeljuju najboljim tehnološkim uređajima na svijetu, prema izboru urednika najčitanijih tehnoloških časopisa u pojedinoj zemlji. Već osam godina i Bug je predstavnik Hrvatske u EISA-i. 

Finn Nesgaard je sudjelovao u radu EISA-inih žirija više od trideset godina, secirajući precizno svaki komad fotografske opreme koji mu je dopao u ruke u svojim britkim, stručnim i cijenjenim recenzijama. Tehnološko novinarstvo izgubilo je mnogo njegovim odlaskom. Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi