Arctic Freezer 36 A-RGB idealan je za one koji traže spoj performansi i stila

Iz trgovine Računala.hr izdvojili smo Arctic Freezer 36 A-RGB, hladnjak koji predstavlja spoj dobrih performansi i estetike koja idealno odgovara svakom gaming set upu

Bug.hr srijeda, 10. srpnja 2024. u 06:00

Ako ste u potrazi za hladnjakom za vaš set up, dobar izbor je svakako Arctic Freezer 36 A-RGB koji se može kupiti u trgovini Računala.hr po akcijskoj cijeni od 37 eura. Riječ je o hladnjaku koji predstavlja sami vrh kombinacije efikasnosti hlađenja i estetskog dizajna, što će gameri svakako cijeniti.

Naime, Freezer 36 A-RGB kompatibilan je s Intelovim (LGA1851, LGA1700) i AMD-ovim (AM5, AM4) procesorima. Ima četiri bakrene toplovodne cijevi od 6 mm i aluminijski fin stack od 59x 0.4 mm. Dva ventilatora P12 PWM PST A-RGB rade brzinom od 200 do 2000 okretaja u minuti, s fluidnim dinamičkim ležajevima koji osiguravaju dugotrajnost i tihi rad.

Zahvaljujući inovativnom sustavu montaže, oba ventilatora lako se postavljaju na hladnjak koristeći „klik“ sistem. Takav način montiranja uklanja potrebu za kopčama, a potrebno je istaknuti i da su sami ležajevi cjelokupnog hladnjaka izrađeni kombinacijom legura i lubrikanata koja, prema tvrdnjama proizvođača, produžuje njegov životni vijek.

Tu je, naravno, i neizostavno RGB osvjetljenje koje će se savršeno uklopiti u bilo koji gaming set up.

Podnožje Intel LGA1700
Podnožje AMD AM4/AM5
Veličina ventilatora 2x120mm
RGB DA
Jamstvo 72 mjeseci