Logitech izdao limitirana Ghost i Pixel izdanja gamerskog miša G PRO Wireless

Logitech je predstavio limitirana izdanja gamerskog miša G Pro Wireless. Modeli Ghost i Pixel nastali su kako bi se novčano pomoglo humanitarnim organizacijama koje su sudjelovale u izradi G Adaptive Gaming Kita

Stjepan Bilić utorak, 28. siječnja 2020. u 15:00

Logitech u svojoj ponudi gamerski miševa ima i model G Pro Wireless kojeg smo krajem prošle godine i sami proglasili prvakom među bežičnima. Iako nije najskuplji, G Pro Wireless je svakako vrlo kvalitetan miš za gamere stoga ne čudi što je Logitech upravo na njemu odlučio temeljiti dva limitirana izdanja – Ghost i Pixel.

Navedeni miševi hardverski i dizajnerski se ne razlikuju od originala. Jedine promjene su kozmetičke prirode – Ghost dolazi u bijeloj, a Pixel u ružičastoj boji. Ova specijalizirana izdanja nastala su kako bi se novčano pomoglo humanitarnim organizacijama koje pomažu ljudima s motoričkim i drugim poteškoćama.

Logitech Pixel
Logitech Pixel

Točnije, sva prikupljena novčana sredstva od prodaje dodijelit će se organizacijama AbleGamers, Abilities Research Center i SpecialEffect. One nisu odabrane slučajno, već su uvelike pomogle u kreiranju Logitechovog G Adaptive Gaming Kita. Cijena Ghost i Pixel miševa je jednaka cijeni originala – 149,99 USD.

Prva količina koju je Logitech osigurao rasprodana je već 24. siječnja te je trenutno u pripremi nova količina koja bi ubrzo trebala biti dostupna.