Slanje poruka samom sebi odsad moguće na WhatsAppu

Korisnici si pomoću Message Yourself značajke mogu slati poveznice, bilješke, podsjetnike, fotografije, videozapise i sve ostalo što se može spremiti u ovu 'digitalnu bilježnicu' na WhatsAppu

Matej Markovinović petak, 20. siječnja 2023. u 18:55
📷 Foto: WhatsApp
Foto: WhatsApp

WhatsApp korisnici od sada mogu koristiti Message Yourself (Pošalji si poruku) značajku, koja omogućuje da sami sebi pošalju poruku. Riječ je o mogućnosti koju su odabrani beta korisnici dobili još u studenom prošle godine, a koja je sada konačno dostupna svima.

Kako piše The Verge, korisnici si sada pomoću ove značajke mogu slati poveznice, bilješke, podsjetnike, fotografije, videozapise i sve ostalo na što ne žele zaboraviti. Dakle, radi se o svojevrsnoj digitalnoj bilježnici koja je integrirana unutar WhatsAppa.

Za slanje poruka samom sebi na WhatsAppu, potrebno je otvoriti odjeljak sa svim razgovorima te upisati vaše ime ili broj telefona. Isti princip funkcionira i prilikom prosljeđivanja poruka od ostalih korisnika.

Kao što smo pisali još u studenom, WhatsApp do sada nije izravno nudio način slanja poruka na vlastiti broj, već je za to postojalo zaobilazno rješenje. Naime, bilo je potrebno započeti grupni razgovor, a zatim ukloniti sve ostale osobe, što bi onda ostavilo privatni prostor za vlastite bilješke. Ovaj način i dalje funkcionira, ali za njim više nema potrebe.