Galaxy M30s na TENAA-inim stranicama

Samsung će sredinom idućeg tjedna predstaviti pametni telefon Galaxy M30s koji se ovih dana pojavio i na stranicama TENAA-e čime su otkrivene I njegove konačne specifikacije

Stjepan Bilić petak, 13. rujna 2019. u 15:08

Samsung će sredinom idućeg tjedna (18. rujna 2019.) održati događaj na kojemu će službeno predstaviti pametni telefon Galaxy M30s. O ovom modelu je već bilo riječi na našim stranicama, kada smo pisali o mogućem kapacitetu baterije te specifikacijama vezano uz pogonski SoC i kvalitetu kamera.

Koji tjedan kasnije, Galaxy M30s pojavio se i na internetskim stranicama kineske regulatorne agencije TENAA. Time su 99% potvrđene i njegove specifikacije, jedino je još potrebno doznati cijene koje će imati na različitim svjetskim tržištima.

TENAA potvrđuje ranije navode o Exynosu 9611, 4 GB RAM-a te 64 ili 128 GB skladišnog prostora (ovisno o modelu), ali i dodaje kako će postojati i model sa 6 GB RAM-a. Potvrđen je i 6,4“ zaslon razlučivosti 1080+ te baterija od 6.000 mAh s 18W brzim punjenjem.

Što se kamera tiče, znalo se kako će glavna kamera imati senzor od 48 MP, a sada je poznato kako će ostale dvije imati razlučivost od 8 MP (ultra široka) i 5 MP (senzor dubine). Selfiji će se snimati pomoću 24 MP kamere.

U prilogu možete vidjeti i fotografije uređaja koje je također postavila TENAA. Iz fotografija se vidi i kako će skener otiska prsta ostati na stražnjoj strani kućišta, kao što je i slučaj s njegovim prethodnikom, Galaxy M30. Galaxy M30s bit će najprije predstavljen u Indiji, a potom se očekuje po distim, ili nešto drugačijim nazivom i na ostalim tržištima.