Huawei osvojio dvije EISA nagrade za ovu godinu

Huawei je osvojio dvije EISA nagrade, i to za najbolju kameru na pametnom telefonu s Huawei P40 Pro i najbolji pametni sat za Huawei Watch GT 2

Bug.hr utorak, 18. kolovoza 2020. u 13:10

Huawei Consumer Business Group je osvojila dvije prestižne nagrade koje dodjeljuje Expert Imaging and Sound Association (EISA), grupa koja uključuje 55 najcjenjenijih svjetskih časopisa na području potrošačke elektronike, a čiji je član i Bug. Huawei P40 Pro osvojio je EISA nagradu za najbolju kameru na pametnom telefonu, a Huawei Watch GT 2 nagradu za najbolji pametni sat 2020-2021.

EISA je Huawei P40 Pro nazvala "istinskim prvakom u svojoj klasi", hvaleći mogućnosti kamere telefona, tehnologiju prikaza i luksuzni dizajn. Velike pohvale je dobio i Huawei Watch GT 2 za kojeg su rekli da je zahvaljujući pametnom dizajnu sata i mnoštvu fitness funkcija "rođen moderan klasik".

2Oduševljeni smo što smo s EISA nagradama nastavili pobjednički niz i sretni smo zbog toga što su prepoznata naša dva iznimna proizvoda, Huawei P40 Pro i Huawei Watch GT 2", rekao je Kevin Ho, predsjednik tvrtke Handset Business, Huawei Consumer Business Group.

"Svakim svojim uređajem, Huawei iznova predano radi kako bi svojim korisnicima pružio nova i uzbudljiva iskustva. Od Huawei Watch GT 2 pametnog sata koji vam može pomoći u stjecanju bolje kondicije do Huawei P40 Pro pametnog telefona koji probija granice kvalitete fotografija na pametnim telefonima".

Najbolja kamera – Huawei P40 Pro

U uređaju Huawei P40 Pro EISA vidi savršenog partnera za one koji svakodnevno svojim pametnim telefonom snimaju zapanjujuće fotografije te vjeruje da je telefon pokazao još jedan impresivan napredak u mobilnoj fotografiji. Ova je nagrada rezultat fotografskih mogućnosti Huawei P40 Pro – od primarne Ultra Vision kamere od 50 megapiksela s automatskim fokusiranjem i optičkom stabilizacijom slike i 12-megapikselnim periskopskim telefoto objektivom koji omogućava 5x optičko zumiranje do nevjerojatne 40-megapikselne ultra široke Cine kamere za napredno snimanje videa. Tome su dodane Huawei P40 Pro ToF 3D dubinska kamera i AI fotografija.

Najbolji pametni sat – Huawei Watch GT 2

Najboljim pametnim satom EISA je proglasila Huawei Watch GT 2 za kojeg je rekla da dizajnom 'spaja talente modernih pametnih satova', AMOLED prikaz i fizičku kontrolu. Trajanjem baterije do dva tjedna   i mnoštvom fitness funkcija, Huawei Watch GT 2 može analizirati 15 profesionalnih načina vježbanja i evidentirati 85 prilagođenih vrsta vježbanja.

Članovi EISA-e su stručni mediji iz cijelog spektra elektronike široke potrošnje iz 29 zemalja, a svaki član pripada jednoj ili više EISA šest stručnih skupina – primjerice, fotografije, mobilni uređaji, Hi-Fi, audio sustav kućnog kina, video sustav kućnog kina, i elektronika u automobilu. Svake godine članovi EISA-e nominiraju listu proizvoda za koje smatraju da će biti uspješni u svakoj od ovih skupina.