Oppo sprema još jedan Reno smartphone srednje kategorije

Oppo sprema još jedan Reno smartphone, ovaj put to je Reno A sa Snapdragon 710 čipom, senzorom otisaka prstiju ispod zaslona, 6 GB RAM-a i dvostrukom stražnjom kamerom

Matija Pavlić ponedjeljak, 9. rujna 2019. u 14:11

Tvrtka Oppo sprema još jedan pametni telefon srednje klase iz svoje već dobro poznate Reno serije uređaja. Ovaj put je riječ o Oppo Reno A pametnom telefonu čije su značajke i izgled poznati zahvaljujući objavljenom promotivnom materijalu.

Oppo Reno A bazira se na Qualcommovom Snapdragon 710 čipu, 6 GB RAM-a te 64 odnosno 128 GB interne memorije ovisno o odabranom modelu.

Kao i u slučaju dizajna Oppo se odlučio na klasični i stari recept sa stražnje je strane dostupna samo dvostruka kamera koja se sastoji od primarnog 16-megapikselnog i sekundarnog 2-megapiksenog senzora. Za potrebe snimanja selfie fotografija dostupna je 25-megapikselna prednja kamera.

Baterija s kapacitetom od 3600 mAh ima podršku za brzo punjenje bazirano na tvrtkinoj VOOC tehnologiji. Zaslon je 6,5-inčni, bazira se na AMOLED tehnologiji i sadrži senzor otisaka prstiju ispod zaslona. Na tržištu se očekuje već tijekom ovog mjeseca.