Pocophone F1 bit će službeno predstavljen krajem kolovoza

Specifikacije Xiaomijevog Pocophonea F1 odavno nisu tajna, a sada je otkriven i termin događaja na koje će dotični smartphone biti i službeno predstavljen – 22. kolovoza 2018.

Stjepan Bilić srijeda, 15. kolovoza 2018. u 00:01

Početkom prošlog tjedna, točnije 7. kolovoza 2018. godine otkrili smo vam poprilično detaljne specifikacije Xiaomijevog budućeg smartphonea – Pocophone F1. Na kakvom će se hardveru dotični smartphone temeljiti možete provjeriti ovdje.

Xiaomi je sada, tjedan dana kasnije, otkrio i točan datum te lokaciju događaja na kojemu će Pocophone F1 biti i službeno predstavljen. Novi smartphone iz također nove serije (Poco) javnosti će biti predstavljen krajem ovog mjeseca, točnije 22. kolovoza.

Kako stoji na službenom plakatu tvrtke Xiaomi, za predstavljanje mobitela Pocophone F1 odabrana je lokacija je Indija, točnije New Delhi. Unatoč tome što će mobitel biti predstavljen najprije indijskim korisnicima Poco F1 se očekuje i u europskim trgovinama.

Trenutne glasine govore kako bi Poco F1 trebao biti najjeftiniji mobitel sa Snapdragonom 845 do sada. Hoće li to zaista i biti, saznat ćemo 22. kolovoza kada Xiaomi otkrije i službenu cijenu uređaja.