Procurile prave fotografije Samsungovog "RAZR" telefona

Na Internet su procurile prave fotografije na kojima se vidi Samsungov odgovor na Motorolu RAZR – Galaxy Fold 2

Stjepan Bilić petak, 20. prosinca 2019. u 14:12

Da Samsung radi na novom telefonu sa savitljivim zaslonom zna se još od srpnja 2019. godine. Ovog puta su u javnost dospjele i prve prave fotografije na kojima se Galaxy Fold 2 vidi u svom punom sjaju.

Novi model za 2020. godinu drugačije je dizajniran u odnosu na trenutno aktualni Galaxy Fold koji će od danas, 20. prosinca, biti dostupan i kod hrvatskih operatera i trgovinama. Preklapa se s manje strane, poput Motorole RAZR, pomoću manje primjetne šarke. Bloomberg navodi kako Fold 2 ima 6,7“ zaslon. Na sredini gornjeg ruba postavljena je selfie kamera unutar okruglog izreza. Okolni rubovi su nešto deblji u odnosu na obične ravne telefone, ali osjetno manji u odnosu na Galaxy Fold.

Na donjem dijelu kućišta nalaze se USB-C port te čini se zvučnik i mikrofon. Klasične tipke za uključivanje uređaja i kontrolu glasnoće nalaze se na desnom rubu kućišta. Kada je zaklopljen vidi se i dodatni, manji zaslon koji služi prikazivanju osnovnih informacija – točno vrijeme, stanje baterije i druge obavijesti.

Vidljivo je kako s vanjske strane Galaxy Fold 2 ima dvije kamere i jednu bljeskalicu. Kakve su im točno specifikacije za sada nije poznato. Prema dosadašnjim glasinama Galaxy Fold 2 trebao bi biti predstavljen 18. veljače 2020. godine zajedno s novim telefonima iz serije Galaxy S11. Cijena bi mu trebala biti upola manja nego što je to slučaj s Galaxy Foldom, što znači kako bi trebao koštati do 1.000 USD.