Procurili renderi za Oppo Reno A

Oppo će krajem mjeseca predstaviti nove mobitele iz serije Reno, za tri smo već znali (Reno 2, Reno 2Z i Reno 2F), a čini se kako će biti i četvrtog modela – Reno A koji će pokriti srednji segment

Stjepan Bilić nedjelja, 25. kolovoza 2019. u 01:44

Oppo će krajem ovog mjeseca, točnije 28. kolovoza, predstaviti drugu generaciju pametnih telefona iz serije Reno. Prema nedavnim informacijama saznali smo kako su u pripremi tri modela – Reno 2, Reno 2Z i Reno 2F. No, čini se kako Oppo nema namjeru tu i stati, već u rukavu ima i četvrti model – Reno A kojim namjerava pokriti srednji segmet.

Renderi četvrtog, RenoA, modela upravo su procurili zahvaljujući internetskoj stranici mysmartprice koja je uz rednere objavila odmah i većinu specifikacija uređaja. Na renderima je vidljivo kako se radi o pametnom telefonu s tri kamere i bez fizičkog čitača otiska prsta.

Potonje, upućuje na to da je Reno A opremljen modernijim zaslonom unutar kojeg je implementiran i čitač otiska prsta. Inače, izvor navodi kako je dijagonala zaslona 6,5“ te kako mu je razlučivost 2.340 x 1.080 točaka. Vratimo se na tren kamerama, glavna kamera ima razlučivost od 16 MP (f/1.8), a druga, dubinska, od 2 MP. Selfie kamera raspolaže sa senzorom od 25 MP (f/2.4) što bi trebalo zadovoljiti i najokorjelije selfiste.

Reno A bit će dostupan u dvije inačice – sa 6 GB RAM-a te ovisno o modelu sa 64 ili 128 GB skladišnog prostora. Pogoni ga nešto stariji Qualcommov SoC – Snapdragon 710. Izvor navodi još kapacitet baterije od 3.600 mAh, dimenzije od 158,4 x 75,4 x 7,8 milimetara i masu od 169 grama. Cijena se ne spominje.