Samsung Galaxy 20+ Jennie Red izdanje, ali ne i na našem tržištu

Samsung je odlučio unutar Galaxy S20 serije ponuditi jedan od modela i u posebnoj boji – Jennie Red koja će biti ekskluziva za Južnu Koreju

Stjepan Bilić nedjelja, 23. veljače 2020. u 07:00

Iako od predstavljanja Galaxy S20 serije nije prošlo puno vremena, nekih desetak dana,  Samsung ju je već odlučio malčice osvježiti, dodavanjem posebnog izdanja Galaxy S20+ telefona koji će se na južnokorejskom tržištu moći nabaviti i u crvenoj boji. Očekivano, crvena boja se ne zove tako, već Jennie Red.

Crvena boja je ovog puta dobila naziv po članici K-Pop grupe Blackpink, Jennie Kim. Osim posebne boje kućišta Galaxy S20+ Jennie Red neće imati drugih promjena. Izvor navodi kako se isti uređaj u prodajnim materijalima spominje i kao Galaxy S20+ Aura Red.

Potonje bi mogao biti naziv za globalno tržište gdje prodaja crvenog Galaxyja pod nazivom Jennie Red najvjerojatnije ne bi bila uspješna, jer malo tko na zapadu sluša K-Pop. Izvor također navodi kako će jedino Galaxy S20+ biti dostupan u ovom posebnom Jennie izdanju.

Čini se kako Samsung ima u planu još koji uređaj pobojati u crveno – Galaxy Buds+. Tako barem navodi Evan Blass na svojem službenom Twitter profilu. Ako se navod pokaže točnim (a vjerojatno hoće) to će biti četvrta boja Samsungovih TWS slušalica – trenutno se Galaxy Buds+ prodaje u plavoj, bijeloj i crnoj boji.