Samsung priprema Galaxy M smartphone s baterijom od 6800 mAh

Prema pisanju SamMobilea, Samsung priprema Galaxy M41 smartphone s dosad najvećim kapacitetom baterije što se tiče te kategorije proizvoda, gotovo 7000 mAh

Matija Pavlić ponedjeljak, 6. srpnja 2020. u 03:00

Na našim smo stranicama pisali o informaciji kako je odgođeno predstavljanje Samsungovog Galaxy M41 pametnog telefona zbog navodnih problema s zaslonom.

Sada zahvaljujući SamMobileu znamo kako će on ipak pojaviti i to s dosad rekordnim kapacitetom baterije što se tiče jednog Samsungovog Galaxy pametnog telefona. Galaxy M41 dobio je 3C certifikat , a njegova se baterija spominje na web stranici Safety Korea.

Spominje se baterija s kapacitetom od 6800 mAh, a kako je Galaxy M serija spada u entry-level segment tržišta za očekivati je da će biti podržano samo punjenje baterije od 15 W.

Što se tiče ostalih značajki spominjao se 6,5-inčni OLED zaslon s integriranim senzorom otisaka prstiju (prvi OLED zaslon od proizvođača treće strane točnije od strane kineske tvrtke China Star Optoelectronics Technology), Snapdragon 730 čip, 8 GB RAM-a, 128 GB interne memorije, 3,5-milimetarski priključak za slušalice, trostruka stražnja kamera s glavnim 64-megapikselnim glavnim senzorom.