Tijekom idućeg mjeseca HTC će predstaviti U12

Jedan od poznatijih i točnijih leakera – LlabTooFeR objavio je svoja saznanja o specifikacijama HTC-ovog U12 i vremenu predstavljanja – travanj 2018.

Stjepan Bilić utorak, 6. ožujka 2018. u 14:06

Nedavno smo zahvaljujući ruskim izvorima saznali kakav će se hardver nalaziti unutar HTC-ovog flagshipa U12. No, sada se na istu temu oglasio i dobro poznati leaker – LlabTooFeR.

Prema njegovim saznanjima, konfiguracija HTC-ovog flagshipa U12 će se malčice razlikovati u odnosu na onu iz ruskih izvora. Naime, LlabTooFeR se slaže s dijagonalom zaslona (5,99), količinom radne memorije (6 GB), pogonskim SoC-em (Snapdragon 845) i podrškom za različite tehnologije uključujući Face Unlock i Edge Sense 2.0.

No, ne slaže se nužno s konfiguracijom kamera. LlabTooFeR navodi kako će U12 sa stražnje strane imati dvije kamere od 12 MP i 16 MP, a ne dvije od po 12 MP kako to navodi njegov ruski kolega Kalinin. Sa Selfie kamerom od 8 MP se slažu oba izvora.

Druga stavka koja se razlikuje je kapacitet baterije. Dok Kalinin tvrdi kako će HTC U12 imati bateriju od 3.980 mAh, LlabTooFeR tvrdi kako će kapacitet biti ipak nešto manji – 3.420 mAh. Novije informacije govore kako će i kapacitet interne memorije biti veći – do 256 GB.

Na pitanje kada će HTC U12 koji se ravija pod kodnim imenom HTC Imagine biti predstavljen javosti, LlabTooFeR je odgovorio – tijekom travnja.