Bolt Food uz prigodnu akciju slavi drugi rođendan u Hrvatskoj

Tijekom slavljeničkog perioda korisnicima će biti dostupna promo kategorija Bolt Food Anniversary, a Bolt Food ih pritom časti i s 40% popusta na ponudu iz odabranih restorana

Bug.hr četvrtak, 19. svibnja 2022. u 12:07

Bolt Food dostupan je u više od 20 zemalja u kojima broji više od šest milijuna zadovoljnih korisnika, a u Hrvatskoj je pokrenut u svibnju 2020. Trenutačno je hranu moguće naručiti u tri hrvatska grada – Zagrebu, Osijeku i Splitu, a broj restorana koji uvode dostavu pomoću Bolt Food aplikacije u Hrvatskoj je prešao 600. Tako je samo u prosincu 2021., u usporedbi s istim mjesecom 2020., zabilježeno povećanje broja restorana za čak 70% te porast broja narudžbi za 157%.

"Uvođenjem usluge Bolt Food u Hrvatsku željeli smo pomoći restoranima da unatoč pandemiji ostvaruju pozitivne poslovne rezultate, a dostavljačima dati priliku za dodatnom zaradom. Veseli nas što su naši poslovni partneri prepoznali kvalitetu naše usluge te što smo istovremeno našim korisnicima omogućili dostavu hrane iz njihovih omiljenih restorana, ali i onih koji će to tek postati, te im proširili gastronomske vidike i  upoznali ih s novim jelima. No najsretniji smo jer ćemo zajedno proslaviti drugi rođendan Bolt Fooda, a sigurni smo i mnoge nakon njega",  istaknuo je Alan Voučko, Country Manager za Bolt Food u Hrvatskoj.

Neki od najpopularnijih restorana za dostavu u aplikaciji Bolt Food, koji su ujedno i pobjednici Bolt Food nagrada, su Zrno Bio Bistro, Simple Green by Jelena, Krojačnica, Imenso Sushi, Yummy Pizza, La Štruk, Sopranos, Hugo's Sushi Bar, Wok n' Pizza i Remi Food, a vrijedi spomenuti i Pivnicu Medvedgrad i Wok by Matija u Zagrebu, Pizzeriju La Rosa i Rocher Caffe u Osijeku te Gustico i Malu Kuću u Splitu.

Najpopularnija hrana – ćevapi

Neka od najpopularnijih jela za dostavu su, očekivano, pizza i jela iz woka, no apsolutni su pobjednik, čije su varijacije završile na čak tri mjesta od top pet – ćevapi! Hrvati ih vole u kajmaku, klasične ili sa sirom, a u 2021. naručeni su čak 20.200 puta. No, ni ljubitelji vegetarijanske kuhinje neće ostati praznog želuca jer im je putem Bolt Fooda na raspolaganju više od 70 vege restorana.

O popularnosti aplikacije Bolt Food svjedoče i izvrsni poslovni rezultati, a vrijednost narudžbe ponekad prelazi i nekoliko tisuća kuna. Tako je u Zagrebu rekorder korisnik čija je vrijednost jedne narudžbe iznosila više od 5.800 kn, dok je titulu pobjednika s najviše narudžbi ponio sladokusac koji je hranu putem Bolt Fooda naručio čak 444 puta.

Bolt Food je za svoj drugi rođendan u Hrvatskoj pripremio i akciju. Tijekom slavljeničkog perioda, od 19. do 22. svibnja, korisnicima će na raspolaganju biti promo kategorija Bolt Food Anniversary, a Bolt Food ih pritom časti i s 40% popusta na ponudu iz odabranih restorana, poručili su iz Bolta.